За кого оралка ...?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Се треба да се направи поради тоа шо се сака. Не треба нишо да се прави на принципот давање и враќање. Ако ја сакам да и дадам оралка на девојката ќе и дадам без да барам исто за возврат од неа, но секако дека го барам и истото од нејзе. Не може ја да и да не се бунам, а ако она побара и да се буни

Да,видиш таа опција ја заборавив,хихихи е па види дали ти одговара оралка од неискусна цурица

Ако е девојката невина, не значи дека не знае да лиже:icon_lol: Исто како што не значи дека не и се допаѓа анален доколку е невина, само тоа е друга тема:icon_lol:

Ако еднаш влегло, тешко дека нема да сака да и влезе пак. Само прашање е кога ќе стисне заби за да и влезе:icon_lol:

Abe zeni...kakvo e toa glupavo razmisluvanje "te ke mu pruzam,te ako i toj mi napravi mene"...drapaj si takvoto...ko da e oralniot seks nagrada ili kompenzacija...Bog da cuva...ocigledno ovde vo Mkd devojkite sekoj seks sto e nadvor od vaginalen go smetaat za nesto tugo ili tabu ili...strasno e ova so go velat nekoi od vas...posebno pcelickata Maja...nemoj taka be cupe...ustvari uste si malo...ke ti dojde umot...si velam :)

Без оралка сексот не е секс бре. ОРАЛКА!!!!!!!!!!

Оралка?

Па за секој горд сопственик на Мастер/Виза/Американ Експрес и сл. картички.

За секој кој ќе ме инспирира да го направам тоа, без оглед дали ќе возврати или не, оти јас не сум секогаш расположена да возвратам, значи нема правило, се е до инспирација.

All inclusive

Oralkata znaci si e sostaven del od celiot seksualen cin i ne moze da se kalkulira sto ja ke mu dadam, pa so sto on ke mi vozvrati i slicni razmisluvanja. Nebitno dali sme u vrska ili e avantura, koga so toj nekoj planiram da se onadam, ne razmisluvam unapred sto i po koj redosled ke pravime. Se prepustam celosno i uzivam.

Орлака?...:pusk:Аххх...прекрасна работа!
Посебна убавина си има оралка со партнерот во врската...посебна убавина и страст со некоја шмекерица друга...авантура!...ја после шмекот идам секогаш на тоа орално да ја задоволам мојата во дадент момент некоја шмекерица. Не штедам моменти дали сега или другпат...или прво ја или она! прво као ми дојде така...
Уживам и кога давам орлаче и кога ми даваат!...уживам и во 69че. Ма оралка е законн брее. Ебати сексот без орал. Тоа ти е ко филм којшто си почнал да го гледаш од средина не од почеток!...па не ти е толку интересн филмот...

Топ е оралka. 69 че мх мх мераци.
Legs, I don't care if they are greek columns or steinway sticks, what's between 'em, whoa-ha, it's a passport to heaven- Frank Slade(Al Pacino), Scent of a woman

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom