За кого оралка ...?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
:raz: Збунета е нешто, изгледа сакаше да каже дека чувството е како да сереш, затоа што тогаш ништо не те навлажнува кај шупакот и те боли. Ни јас не го разбрав тоа, но вака испаѓа дека сакала да каже:raz:

Ај пчеличке златна, биди попрецизна

Caligulaaaaa , I LOUV You :love1: "Lizac sum" !!!!!xaxaxaxa: come to dada !!
Инаку, Јас овие ваши оралки не ви ги контам. АБе каааааква оралка ако се работи баш за кажуал секс.
Дај не ја банализирајте оралката ! Пошто ептен е најинтимен момент.. иначе ко американциве станавме.. оралка не се ни рачуна као секс. туку онака тралала , дал лижуцкаш клиторис, пенис или нечиј врат , увце исто му доаѓа :(
Не да ме депримира ова , него ууууххх... ако и оралката се избанализира, тогаш шо ЌЕ ни остане??? Долфине, ти оваа работа /.... гарант . КАј и да е ќе оформам една организација за зачувување на мистеријата, интимата и интегритетот на оралката.
Друго чаре нема. ЧАо.

Сакав чисто да кажам дека тоа не оди секогаш ако не ти е кејф. Ако не ти е кејф тогаш си имаш нервози во глава и ти се иде да му го сечеш од тоа што партнерот цело време ти инсистира за тоа. Едноставно секогаш не ти е денот

Партнерот ако не добие оралка, значи не успеал доволно да те "загрее" и да не осетиш кога си почнал да си "везеш"

pcelichka напиша:
Сакав чисто да кажам дека тоа не оди секогаш ако не ти е кејф. Ако не ти е кејф тогаш си имаш нервози во глава и ти се иде да му го сечеш од тоа што партнерот цело време ти инсистира за тоа. Едноставно секогаш не ти е денот
Eх, па ако не ти е денот - нема воопшто секс да имаш. Не ми е јасно - демек, ако не ти е денот, ќе му дадеш, ама оралка јок? Ни да ти пружи, ни да му прижиш? "Чисто пенетрација бејб, не ми е денот денес" му викаш? : )

FortunE напиша:
Партнерот ако не добие оралка, значи не успеал доволно да те "загрее" и да не осетиш кога си почнал да си "везеш"
Па бактерии,Fortune,некои луге не сакаат да грицкаш нокти во стилот као у тоалет си била а сакаат да му го лиж*ш од кога тој бил во тоалет. Абре ајде. Тоа може ама ако добро го измил дотичниот:)

ако идете со пристап „давање” или „пружање” оралка, ондак НЕ МИ ТРЕБА.

додека тоа е луксуз или битна ствар од која ви се потресува бисерот (нема врска со pearl) нема да има уживање.

нејќам да ми ја „даваат” или „пружаат”. сакам да имам орален секс. има разлика.

oralka so kogo i na kogo?????
sakam od sekoja,so koja ja ke bidam intimen........ :cheeky1: :cheeky1: :cheeky1: :cheeky1:
davam na sekoja,osven..."welcome to the jungle".........:ne: :violent1::pov:

Офчар напиша:
ако идете со пристап „давање” или „пружање” оралка, ондак НЕ МИ ТРЕБА.

додека тоа е луксуз или битна ствар од која ви се потресува бисерот (нема врска со pearl) нема да има уживање.

Заради тоа Офчар, јас не сакам да пишувам на оваа тема... Давање пружање бе... Катастрофа... Неам ја у овие 28 години живеено у таков свет.

не ми се јасни девојките што би прифатиле само оралка а секс не,демек као ова првово не е секс.ок,секој си има своја логика,можда и тоа си има свое... ;)

RebelGirl напиша:
не ми се јасни девојките што би прифатиле само оралка а секс не,демек као ова првово не е секс.ок,секој си има своја логика,можда и тоа си има свое... ;)
Зарем има девојки кои прифаќаат само оралка, а не секс? :icon_eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom