Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eх, па ако не ти е денот - нема воопшто секс да имаш. Не ми е јасно - демек, ако не ти е денот, ќе му дадеш, ама оралка јок? Ни да ти пружи, ни да му прижиш? "Чисто пенетрација бејб, не ми е денот денес" му викаш? : )pcelichka напиша:Сакав чисто да кажам дека тоа не оди секогаш ако не ти е кејф. Ако не ти е кејф тогаш си имаш нервози во глава и ти се иде да му го сечеш од тоа што партнерот цело време ти инсистира за тоа. Едноставно секогаш не ти е денот
Па бактерии,Fortune,некои луге не сакаат да грицкаш нокти во стилот као у тоалет си била а сакаат да му го лиж*ш од кога тој бил во тоалет. Абре ајде. Тоа може ама ако добро го измил дотичниотFortunE напиша:Партнерот ако не добие оралка, значи не успеал доволно да те "загрее" и да не осетиш кога си почнал да си "везеш"
Ја гледам од карши и се смеам. Incredible fun! :baeh:pcelichka напиша:и ти се иде да му го сечеш
Офчар напиша:ако идете со пристап „давање” или „пружање” оралка, ондак НЕ МИ ТРЕБА.
додека тоа е луксуз или битна ствар од која ви се потресува бисерот (нема врска со pearl) нема да има уживање.
Зарем има девојки кои прифаќаат само оралка, а не секс? :icon_eek:RebelGirl напиша:не ми се јасни девојките што би прифатиле само оралка а секс не,демек као ова првово не е секс.ок,секој си има своја логика,можда и тоа си има свое...![]()