За кого ќе гласате на 5 јуни ? (ЧДА)

За кого ќе гласате

• Pedobear

Гласови: 29 15,8%
  • Али Риза Текин

Гласови: 18 9,8%
  • Дедо Мраз

Гласови: 8 4,3%
  • Наруто Узумаки

Гласови: 21 11,4%
  • Acid!

Гласови: 28 15,2%
  • Чак Норис

Гласови: 34 18,5%
  • Што те боли тебе

Гласови: 24 13,0%
  • Не гласам бре сите лажат !!!

Гласови: 22 12,0%

• Вкупно гласачи
    184
Ја ке гласам за АПЕЛ(апниси,пииниси,ебниси,легниси).Најдобрата партија.

steven-seagal-emotion-chart.jpg

На пратеничката листа на Чак Норис...

Абе оти Струмјанин го нема во анкетава а?

Погрешна игра Фити :)

Патем да се заблагодарам на сите оние кои ќе не поддржат мене и Чак. Ватувам укинување на ограничувањето на работното време на кафиќите и дискотеките. Продолжување на времето во кое може да се купи алкохол од продавница. Одземање на ингеренциите на ЗАМП се со цел полесно организирање на концерти и журки во земјата. Олеснување на увозот на странски пива, се со цел да се подигне квалитетот на Скопско, пошто последниве 15 години се продава имитација на Скопско и воедно да се увезува повторно Гролш, како пиво по мој вкус.

Едит: Легализација на марихуаната и давање субвенции на фармерите од Кондово и струмичките села.

Како што знаат оние кои добро ме познаваат, јас не конзумирам марихуана бидејќи ми забрани докторката, но за сите оние прекрасни луѓе кои се принудени да чадат во домашни услови и скришно некаде таму.

Тончи добра ви е агендава ама ај да го чуеме и Acid што има да каже.Иначе ке давате маички на митинзи?

bleh, докторка-шмокторка, многу знае она шо треба, а што - не.

Еееее..... арно ме потсети. Ќе ја викнам Ерин Брокович за да направи ди’л ОКТА да му плати на локалното население отштета за долгогодишното труење.

--- надополнето ---

Тончи добра ви е агендава ама ај да го чуеме и Acid што има да каже.Иначе ке давате маички на митинзи?

Да се чујам со шефот. Голема е веројатноста директно од Venice Beach да биде преселена продавницата за маички од каде што потекнува мојата маичка, со тоа што наместо за 20$ маичките ќе се делат за беспари.

Можам да замислам како би изгледал еден митинг на Чак Норис.То чак, то чак, то чак, то чак...

Тончи ... ќе ме ставиш мене да работам во некој од студентскиве домови да осетам провинцијалка ? :party3:

Тончи ... ќе ме ставиш мене да работам во некој од студентскиве домови да осетам провинцијалка ? :party3:

Без партиско вработување.Новата влада што ја бираме не смее вакви работи да си дозволи.Ке си чекаш ред у биро за врабутување како и секој нормален човек денес што го прави тоа.Без разлика на која партија припаѓа и дали поседува партиска книшка или не.:kajg:

Без партиско вработување.Новата влада што ја бираме не смее вакви работи да си дозволи.Ке си чекаш ред у биро за врабутување како и секој нормален човек денес што го прави тоа.Без разлика на која партија припаѓа и дали поседува партиска книшка или не.:kajg:

Ова не се третира како класично вработување... туку како доброволно хонорарно ... али хонорарот си е место :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom