- Член од
- 14 јули 2005
- Мислења
- 2.128
- Поени од реакции
- 41
SpaceLily напиша:Na preponi :poos:
Шо имаше толку смешно? Препоните и не се лошо место :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
SpaceLily напиша:Na preponi :poos:
A sho ako opali malku pojako, pa namesto na cicinjata otide na muceto? Mmmmm :?: :roll: :poos: :wink:FortunE напиша:Не-дај-Бо-же во фаца, а ако тоа го направи намерно (а да знае дека не сакам), со заби ќе му го скинам! Без разлика колкаво задоволство му е да гледа разлевање по фаца, не дозволувам.
Не дека нешто посебно ме возбудува да ми се лепи нешто на мене, тоа го сакам ако гледам дека на партнерот му причинува задоволство.
Ете кога веќе сака, може на грб, стомак, гради, г`з, а што се однесува за "во", веќе се имам изјаснето во врска со тоа.
:poos: :poos: :poos: :poos: :poos:Svetovid напиша:A sho ako opali malku pojako, pa namesto na cicinjata otide na muceto? Mmmmm :?: :roll: :poos: :wink:FortunE напиша:Не-дај-Бо-же во фаца, а ако тоа го направи намерно (а да знае дека не сакам), со заби ќе му го скинам! Без разлика колкаво задоволство му е да гледа разлевање по фаца, не дозволувам.
Не дека нешто посебно ме возбудува да ми се лепи нешто на мене, тоа го сакам ако гледам дека на партнерот му причинува задоволство.
Ете кога веќе сака, може на грб, стомак, гради, г`з, а што се однесува за "во", веќе се имам изјаснето во врска со тоа.
Mozhe, mozhe. Na primer dolgo si u vrska, a dechko ti ima merak pustiot da se isprazni nekade na tebe, ama ti ni da chuesh. Najnakraj se soglasuvash, ama "samo na cicinjata"! Momakot od pusta vozbuda pregolema opaluva, ko sho nikad do togash ne opalil :viol1: :viol1: :viol1: :poos: :poos: :poos: i mesto "samo" na cicinjata, otide po noseto, muceto, okcinjata, kosicheto. Mh mh mh za merak. :poos: :poos: :poos:FortunE напиша::poos: :poos: :poos: :poos: :poos:Svetovid напиша:A sho ako opali malku pojako, pa namesto na cicinjata otide na muceto? Mmmmm :?: :roll: :poos: :wink:FortunE напиша:Не-дај-Бо-же во фаца, а ако тоа го направи намерно (а да знае дека не сакам), со заби ќе му го скинам! Без разлика колкаво задоволство му е да гледа разлевање по фаца, не дозволувам.
Верувај дека нема шанси за таква "грешка" :poos: :poos: :poos: До сега не ми се случило![]()
Ќе ме премислиш со муабетов, нема да сакам ни на цициња (како што ги нарекуваш ти)![]()
:poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:Svetovid напиша:Mozhe, mozhe. Na primer dolgo si u vrska, a dechko ti ima merak pustiot da se isprazni nekade na tebe, ama ti ni da chuesh. Najnakraj se soglasuvash, ama "samo na cicinjata"! Momakot od pustra vozbuda opaluva, ko sho nikad do togash ne opalil :viol1: :viol1: :viol1: :poos: :poos: :poos: i mesto "samo" na cicinjata, otide po noseto, muceto, okcinjata, kosicheto. Mh mh mh za merak. :poos: :poos: :poos:jea:
jea:
jea:
Најверојатно „знаат“ дека не е убаво, исто како и голтањето (иако некои никогаш не ни пробале). Ама тоа е за друга тема.yin yang напиша:Прашање за девојките:
Ви имаат свршено на фаца па сте откриле дека не ви се допаѓа, или не сакате ни да пробате?
SpaceLily напиша:Na preponi
yin yang напиша:Прашање за девојките:
Ви имаат свршено на фаца па сте откриле дека не ви се допаѓа, или не сакате ни да пробате?
yin yang напиша:Прашање за девојките:
Ова од почит кон девојката? Зарем ова е нов момент, да изјавиш нешто различно за жената од она кое си го изјавил?Никола напиша:што е битно каде..? голема работа, на мене ми е секогаш во кондом.
Не го вадам кондомот, пред да свршам, па да ја прскам во фаца.
И што кеиф да ја поливаш со сперма?
Кога ќе има потреба од неа треба да биде во вистинското место.![]()
друга ситуација, ако ти го пуши и сака да голта ок.. но да сакам да и се разлива по фаца, не..
Ова од почит кон девојката? Зарем ова е нов момент, да изјавиш нешто различно за жената од она кое си го изјавил? Супер среќен
Adr1anA напиша:...на грб....