- Член од
- 30 мај 2008
- Мислења
- 185
- Поени од реакции
- 8
да:kesa:
де расправи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да:kesa:
Јас сепак мислам дека вие само јадете г*мна.Можеби само една од тука има храброст за хомо орал.Вие останатите само сакате дечкиве да дркаат на вас
sum se zalapal so devojka sekoja zenska place da i vleze kar
Закон изгледа, и закон е работата пошто, уствари жената знае што и треба на една жена, знае како да се залапа онака страсно, па затоа жените можат да си разменат неколку страсни бакнежи баш како што сакаат да добијат, и зато ги добиваат виситнските бакнежи од жена а не од маж. Бакнувањето е женска работа, воглавно.Нежна работа. Жените се понежни, така да кога гледаш две гулабици како се лапаат, добиваш нагон на ерекција пошто кај машките преовладува грубоста, а спротивностите се привлекуваат и се скренуваш гориш од енергија на две нежни топки што се лигават пред тебе.
П.С. Грозно е кога се лапат машки, зато шо не е својсвтено за машкиот пол. Сигурно секси му е на женските, да гледаат двајца мажи кај шо се чукаат, онака машки, страствено на машки начин.
Ако го прават тоа дома нивна работа ,ако се лапаат пред други ,во јавност,им фали по една сељачка шамарчина ,тоа ти е удар преку муцка со надворешната страна од шаката во скроз опуштена состојба....Исто ако јас речам грозно е кога се лапаат машко и девојче, што и фали на таа слика 2ца мажи да се лапаат? Баш фино.
Секој со своите фетиши!
Ако го прават тоа дома нивна работа ,ако се лапаат пред други ,во јавност,им фали по една сељачка шамарчина ,тоа ти е удар преку муцка со надворешната страна од шаката во скроз опуштена состојба....
Сум видел таква работа овде во кафич ,на метро од мене се жваљаа,не знам како успеав да се довлечкам до врата и да излезам без да им ги раскрварам тие муцињата педерски...
Има едно острово на Преспанско езеро .....змиско се вика....таму сите на куп па и змиите може да си ги пикате ако сакате....а во цивилизација и јавност само шамари и клоци .....ми се гади од педеришта...Аиии срценца едни штубоо!
Епа тогаш ни машко и женско нека не се лапаат во јавност, на некои цревата им се дигаат од такви лигавења, ама ете таа е...