За девојките: Сте се залапале со девојка?

Јас сепак мислам дека вие само јадете г*мна.Можеби само една од тука има храброст за хомо орал.Вие останатите само сакате дечкиве да дркаат на вас

^ И викаш ти нов на форумов а. :tv:

Иначе имав две другарки,не дека беа лезбејки туку се занасаа да привлечат внимание едната имаше дечко (:kesa:) и седиме пример пред медицина пиеме и само ги гледаш двеве еј ќе идеме до онде нешто треба муабет да правиме,а сите ги имавме видено дека се лапаат и знаевме "што муабет" ќе прават,а најлошо од се беше што и дечкото на едната беше во повеќе наврати тука,и седи ќути што ќе прави и ние нејќевме да му префрлиме се правевме на Тошо многу лоша ситуација. :toe:

Јас сепак мислам дека вие само јадете г*мна.Можеби само една од тука има храброст за хомо орал.Вие останатите само сакате дечкиве да дркаат на вас

Прво мислење,а стартуваш со заклучок,машала.

Мене искрено ваквото однесување ми е многу долно, пред се поради тоа што тие 2 девојки што се залапале воопшто не се лезбејки ниту бисексуалки, а го прават тоа за да привлечат внимание (сите знаеме колку мажите ги пали girl on girl action), имав една другарка што се занесуваше апла се залапуваше со другарка и, глупости, муабетов е ВИДЕТЕ МЕЕЕЕЕ :tapp::tapp:

сум имал најразлични друштва и сме правеле до најоткачени работи ама кога ќе дошол тој дел мн досадно ми е. , од осмо одд гледам и сега ми е најнормална појава. Незнам што толку е интересно да се лапаат меѓу себе

Машко што не сака женски да се лапаат е би. Машко да се лапа со машко едноставно е нешто нај одвратно. А додека пак женско со женско е нешто најубаво да гледаш и најмногу пали.

А ако на пример отворам тема со наслов - " For girls only: Зошто мислите дека мажите постојано реплицираат на теми што се for girls only " мислите ли дека ќе успеам да добијам одговор од некоја девојка?

Закон изгледа, и закон е работата пошто, уствари жената знае што и треба на една жена, знае како да се залапа онака страсно, па затоа жените можат да си разменат неколку страсни бакнежи баш како што сакаат да добијат, и зато ги добиваат виситнските бакнежи од жена а не од маж. Бакнувањето е женска работа, воглавно.Нежна работа. Жените се понежни, така да кога гледаш две гулабици како се лапаат, добиваш нагон на ерекција пошто кај машките преовладува грубоста, а спротивностите се привлекуваат и се скренуваш гориш од енергија на две нежни топки што се лигават пред тебе.

П.С. Грозно е кога се лапат машки, зато шо не е својсвтено за машкиот пол. Сигурно секси му е на женските, да гледаат двајца мажи кај шо се чукаат, онака машки, страствено на машки начин.

Закон изгледа, и закон е работата пошто, уствари жената знае што и треба на една жена, знае како да се залапа онака страсно, па затоа жените можат да си разменат неколку страсни бакнежи баш како што сакаат да добијат, и зато ги добиваат виситнските бакнежи од жена а не од маж. Бакнувањето е женска работа, воглавно.Нежна работа. Жените се понежни, така да кога гледаш две гулабици како се лапаат, добиваш нагон на ерекција пошто кај машките преовладува грубоста, а спротивностите се привлекуваат и се скренуваш гориш од енергија на две нежни топки што се лигават пред тебе.

П.С. Грозно е кога се лапат машки, зато шо не е својсвтено за машкиот пол. Сигурно секси му е на женските, да гледаат двајца мажи кај шо се чукаат, онака машки, страствено на машки начин.

Исто ако јас речам грозно е кога се лапаат машко и девојче, што и фали на таа слика 2ца мажи да се лапаат? Баш фино.

Секој со своите фетиши!

Исто ако јас речам грозно е кога се лапаат машко и девојче, што и фали на таа слика 2ца мажи да се лапаат? Баш фино.

Секој со своите фетиши!
Ако го прават тоа дома нивна работа ,ако се лапаат пред други ,во јавност,им фали по една сељачка шамарчина ,тоа ти е удар преку муцка со надворешната страна од шаката во скроз опуштена состојба....
Сум видел таква работа овде во кафич ,на метро од мене се жваљаа,не знам како успеав да се довлечкам до врата и да излезам без да им ги раскрварам тие муцињата педерски...

Ако го прават тоа дома нивна работа ,ако се лапаат пред други ,во јавност,им фали по една сељачка шамарчина ,тоа ти е удар преку муцка со надворешната страна од шаката во скроз опуштена состојба....
Сум видел таква работа овде во кафич ,на метро од мене се жваљаа,не знам како успеав да се довлечкам до врата и да излезам без да им ги раскрварам тие муцињата педерски...

Аиии срценца едни штубоо!

Епа тогаш ни машко и женско нека не се лапаат во јавност, на некои цревата им се дигаат од такви лигавења, ама ете таа е...

Аиии срценца едни штубоо!

Епа тогаш ни машко и женско нека не се лапаат во јавност, на некои цревата им се дигаат од такви лигавења, ама ете таа е...
Има едно острово на Преспанско езеро .....змиско се вика....таму сите на куп па и змиите може да си ги пикате ако сакате....а во цивилизација и јавност само шамари и клоци .....ми се гади од педеришта...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom