the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263

По еден шамар на двете ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i posle kakvo e custvoto ako moze nekoe zensko da kaze
kako moze da bide isto osven ako ne si bi inaku ne mi e jasno site bi se smekale taka ako bilo isto.i samata kaza deka ste bile lesevi od tekila a tekila pravi cuda jas imam na bokserki setano po ulica arno so me poznal edna komsivka so me sobra inaku kojznae kaj ce sum zaminel ama tekila pazi PRAVI CUDAОва треба да го направите анкета ... да / не одговор ...
Се имаме залапано со мојата најдобра другарка (во тоа време) кога бев средно ... бевме излезени сами (случајно) се направивме лешеви (од текила) и тогаш се случи ... тој просветлувачки момент ... се случи само тогаш еднаш и толку ... никогаш не прозборевме за тој момент ... другарството продолжи ... се додека патиштата не не разделија
--- надополнето ---
исто како со маж да се бакнуваш ... или се љуби убаво или не ...
a dali sakas ja da ti napravam nesto :hump:се немам залапано, ама имам нешто друго направено![]()
се немам залапано, ама имам нешто друго направено![]()
Имате играно " Не лути се човече " ? :tv:
да и тоа меѓу другото:smir:
па незнам баш,од кај знам што сакаш да ми направиш:nesum:ajde de
se razbirame jas mislam![]()
milo mi e toa koga ce go kazis inace i sama kaza deka ste bile lesevi od tekila so go opravduvam a za toa dali e isto nemam probano pa da ti kazam kako e so endite kako e so drugite i nema da probam barem vo ovoj zivotSolunski atentator : kako moze da bide isto osven ako ne si bi inaku ne mi e jasno site bi se smekale taka ako bilo isto.
Солунски атентатор,
Сакав да кажам дека нема разлика во тоа како се бакнуваат мажите и жените ... тоа е тоа ... или се бакнува нежно ... или те лигави ... или ти ги крши забите со неговите ... нема везе со полот ...
Инаку далеку сум од би ...
Поздравче