- Член од
- 9 ноември 2009
- Мислења
- 109
- Поени од реакции
- 24
А дали сте имале СЕКС со најдобрата другарка???????
Едит:
А дали мислиш дека сме слепи?
leandra
Едит:
А дали мислиш дека сме слепи?
leandra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малце да ја накитам елката, ова темата...
![]()
:bananakur:
GAY TEST положи
за остала напалена женска багра - што ви е проблемот? се потрошија машкиве во градот?
Чувството незнам дали ќе можам да го доловам со зборови,но ќе се обидам.Чувствуваш тотална напаленост,стомакот ти се грчи,посакуваш да ја залепиш на врата и никогаш да не престанеш да ја допираш.Такви усни и таков бакнеж буди луди идеи.Усните и се меки,црвени,здивот и го осеќаш на себе,па освен што ја бакнуваш на усните,продолжуваш и полека накај вратот,телото...за да биде се комплетно.Додека ја бакнуваш ѕвезди паѓаат од небо,земјината топка се врти со поголема брзина,десет муви паѓаат во несвест!
(нот!)
Бакнуваш човек,а бакнеж како бакнеж,зависи од техниката која ја поседува особата
А ако те интересира какво е чувството од после...ако било добро може да се повтори без обврски,во слободно време)
|Dark_Shadow|
Да те прашам онака чисто информативно.
Редовно си го плескаш на постовиве?
Мислам..да знаеме до кој степен да идеме за да те стимулираме.![]()
OMFG
Ова можеш да го слушниш само од женски болен мозок...
ispitaj ja ili se plasesПа ја на времето ништо добро не видов :wink:. Кај го изгубив ко другар сеа ни едно здраво не праиме.
За да си хомосексуалец или бисексуалец треба да ти се појават сексуални чувства према лицето,а не само да ти пролета мисла низ глава и да посакаш едноставно да видиш како е.Исто како експеримент-ништо страшно.Чим после чинот не сме се преобратиле во ред е сефала Богу сеуште не дошол моментот да ја преиспитувам мојата сексуална ориентација.
to be bratce mene i 3 mi se dota damiне е интересно више женско со женско
сеа у мода е 4 девојки 1 машко :nenene:
едитНе... ама сакам
bravo moj igrac siНе сум се залапала само во уста сум се бацила
А ми се деси еднаш нашкола онака си лежев на два стола со затворени очи многу ми се спиеше.И една другарка се навали над мене и ме лижна.Сум фатила да се бришам,да викам.Шознам бе не ми е некој филинг да се залапам со другарка.
Исто така друга другарка демек да се измуваме јас мислев се зезат и ми викат Кики пушти ми јазик ма.И јас онака what the hell?Грдо е бе-.-Да се лижам со другарка-.-
Сега ни со двете не сум блиска....Изгледа забележаа дека сум само стрејт![]()
i ti si moj igrac vakvi baramJok bre, odvratna mi e samata pomisla da se lapam so zensko
ti drugar si se proverir li ili pak moze se skias na heroin mozebi zenskite poveke se privlekuvaat mozebi se ponezni ili bilo so ama da kazes deka sekoja e bisekualka totalna glupostКоче е еден. Бисексуалка е секоја жена.![]()
pametno prasanjeА зашто не го правите тоа со најдобри другари туку само со другарки, м?![]()