За девојките: Сте се залапале со девојка?

А дали сте имале СЕКС со најдобрата другарка???????

Едит:
А дали мислиш дека сме слепи?
leandra

:pos:
Омг, за малце ќе кажев "девојките се далеку подобри бакнувачи" :pos:
Лошооооо! :pos:

|Dark_Shadow|
Да те прашам онака чисто информативно.
Редовно си го плескаш на постовиве?
Мислам..да знаеме до кој степен да идеме за да те стимулираме. :icon_lol:

Со други зборови,не очекувај некој да се распали на форум и да ја раскаже својата интима за да ти ги задоволи тинејџерските фантазии:smir:

не е интересно више женско со женско

сеа у мода е 4 девојки 1 машко :nenene:

Малце да ја накитам елката, ова темата...

girls_kissing-headphones.jpg

:bananakur:

Не провоцирај со вакви слики бреее:pos2:...цц кафе пијам имај почит кон КОЧИИИ!!!...ОМФГ колку се јаки....:vozbud:

Едит зарем треба да си кажуваат женските-уште средно јас знаев 7 девојчиња.. значи по толку у клас....излева многу појаки шмекери/ци се жениве-шмекерот може вода да им носи.

Видете нели нормално е две женски си кога се поздравуваат велат ејј здраво,срце,душо.бејб,па гушкање и цмок,Е ЗА РАЗЛИКА од женските ова кај МАШКИТЕ е considered геј.

..сликава..почиња да ми враќа спомени:vozbud:

Еднаш на роденден на една моја пријателка машките бевме малцинство(4М на 11 женски)...епаа после вотка,коњак...па како се зашмекаа "другарките"Ауффф..

GAY TEST положи

за остала напалена женска багра - што ви е проблемот? се потрошија машкиве во градот?

Грешка си она само е на повисоко емоциомално НИВО се разбира.

Она доживеала она кое на многу им фали....

А и темата кажува девоји сте се залапале ли со девојки.

И

Чувството незнам дали ќе можам да го доловам со зборови,но ќе се обидам.Чувствуваш тотална напаленост,стомакот ти се грчи,посакуваш да ја залепиш на врата и никогаш да не престанеш да ја допираш.Такви усни и таков бакнеж буди луди идеи.Усните и се меки,црвени,здивот и го осеќаш на себе,па освен што ја бакнуваш на усните,продолжуваш и полека накај вратот,телото...за да биде се комплетно.Додека ја бакнуваш ѕвезди паѓаат од небо,земјината топка се врти со поголема брзина,десет муви паѓаат во несвест!
(нот!)

Бакнуваш човек,а бакнеж како бакнеж,зависи од техниката која ја поседува особата :icon_lol:
А ако те интересира какво е чувството од после...ако било добро може да се повтори без обврски,во слободно време:))

Значи мисли на шмекање....не Геј тест ризалт.

|Dark_Shadow|
Да те прашам онака чисто информативно.
Редовно си го плескаш на постовиве?
Мислам..да знаеме до кој степен да идеме за да те стимулираме. :icon_lol:

OMFG

Ова можеш да го слушниш само од женски болен мозок...

:excited: иам у маало лезбејки!
во неколку наврати несакајќи ги иам начекано, it was awesome :vozbud::vozbud::vozbud:

освен девојки,ништо друго не доаѓа во предвид за лапање...

i jas imam sretnato se lapaa ama ic ne mozam da gi svanam mnogu devojcinja mectaat da se lapaat so devojki dali oti se poljubopitni ili do so e rabotata sakam da mi odgovore nekoja dama kiss :*

--- надополнето ---

leandra ako zapales dzoint nema da bide narkoman ako sakas i 200 da ispusis zatoa sto travata ne e droga ako bi bila ona droga togas kravite bi bile narkomani ama da se skias ednas na heroin bi bila narkomanka mace :*

--- надополнето ---

Па ја на времето ништо добро не видов :wink:. Кај го изгубив ко другар сеа ни едно здраво не праиме.

За да си хомосексуалец или бисексуалец треба да ти се појават сексуални чувства према лицето,а не само да ти пролета мисла низ глава и да посакаш едноставно да видиш како е.Исто како експеримент-ништо страшно.Чим после чинот не сме се преобратиле во ред е се :icon_lol: фала Богу сеуште не дошол моментот да ја преиспитувам мојата сексуална ориентација.
ispitaj ja ili se plases

--- надополнето ---

не е интересно више женско со женско

сеа у мода е 4 девојки 1 машко :nenene:
to be bratce mene i 3 mi se dota dami

Да.
Лапање како лапање, само со многу боље техника од било кое машко.
Тоето.

Oмг,кога ја видов темава ми текна за еден бакнеж помегу две девојки,каков беше еј...лудница:vozbud:
На крај почнаа и лиги та течат.

Фуј гадно.
Се немам бакнато а не планирам ни понатаму.

Не... ама сакам
едит

--- надополнето ---

Не сум се залапала само во уста сум се бацила:)
А ми се деси еднаш нашкола онака си лежев на два стола со затворени очи многу ми се спиеше.И една другарка се навали над мене и ме лижна.Сум фатила да се бришам,да викам:vozbud:.Шознам бе не ми е некој филинг да се залапам со другарка.
Исто така друга другарка демек да се измуваме јас мислев се зезат и ми викат Кики пушти ми јазик ма.И јас онака what the hell?Грдо е бе-.-Да се лижам со другарка-.-
Сега ни со двете не сум блиска....Изгледа забележаа дека сум само стрејт:)
bravo moj igrac si

--- надополнето ---

Jok bre, odvratna mi e samata pomisla da se lapam so zensko
i ti si moj igrac vakvi baram

--- надополнето ---

Коче е еден. Бисексуалка е секоја жена.:)
ti drugar si se proverir li ili pak moze se skias na heroin mozebi zenskite poveke se privlekuvaat mozebi se ponezni ili bilo so ama da kazes deka sekoja e bisekualka totalna glupost

--- надополнето ---

А зашто не го правите тоа со најдобри другари туку само со другарки, м? :)
pametno prasanje

Што е чудно девојка да се лапа со девојка? Не ми е јасна темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom