За девојките: Сте се залапале со девојка?

Сите женски што се лапаат со други женски ги нарекувам atention whores иако не ми смета воопшто тоа и се разбира не им бранам. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Да!!! ендаш на млади години многу од дамна, не се сеќавам какво беше чувството. Изгледа треба да го повторам. :pipi:

да не станува збор за лезбејки туку за две најдобри другарки кои имаат полуда вечер од вообичаено и обично провоцираат некого, не станува збор за се скривме во wc и се пролапавме. скоро секоја девојка има таков момент со најблиската другарка:pipi:
А зашто не го правите тоа со најдобри другари туку само со другарки, м? :)

А зашто не го правите тоа со најдобри другари туку само со другарки, м? :)

Затоа што нема никаква опасност од заљубување,чувства и безброј други лигавења кој што можеби би настанале ако се “измуваме“ со најдобриот другар :wink: затоа што е машко,а ние секако сме стрејт и не привлекуваат машки.

Е и јас би сакал моите две најдобри другарки да се лапаат меѓусебно....додека се со мене во кревет...а не само со мене!

Е и јас би сакал моите две најдобри другарки да се лапаат меѓусебно....додека се со мене во кревет...а не само со мене!

Зар имаш ти другарки што спијат со тебе у кревет?Мислам не оние другарки што се плаќаат?

Немам ја ништо против, само продолжите така женски глави :)

Затоа што нема никаква опасност од заљубување,чувства и безброј други лигавења кој што можеби би настанале ако се “измуваме“ со најдобриот другар :wink: затоа што е машко,а ние секако сме стрејт и не привлекуваат машки.
Има лошо нешто у тоа ако се заљубиш во најдобриот другар? :)

Peck kiss ? Да. Ништо страшно.
Лапање, мување, јазици разменување... Не. И никад не би. Стварно не БИ. :)
А мои другарки и на школо у вц знаат да се залапаат чисто од досада.. Не го сфаќам тоа, ама нема везе. И братучетка ми се има мувано со женско еднаш, иако е хетеро.

Штом се решила на таков чекор, очигледно не е :)

Штом се решила на таков чекор, очигледно не е :)
Ако се измува некој со свој пол автоматски менува ориентација?Што стана со привлечноста,емоционалното поврзување,желбата,страста....:)

A змачи другарки меѓу себе се мувате А?

А ако и речеш на некоја дргарка ај се муваме, она не бе ние другари да не расипуваме другарство ова она..

:)))

Ако се измува некој со свој пол автоматски менува ориентација?Што стана со привлечноста,емоционалното поврзување,желбата,страста....:)

Ne e nisto po avtomatizam.

Aрмин одговори наместо мене. :)

Мување на заебанција ама под тоа заебанција којзнае што се крие. Од мое мислење, штом ти поминале такви мисли и си се решила на таков подвиг значи не си хетеросексуалец. Хетеросексуалец за мене е човек што не го пали ниту привлекува нешто од неговиот пол, а за бакнување и лижење да не правиме муабет.

Се бакнуваш со женски/машки? Да бе, ама хетеросексуалец/алка сум, на заебанција е тоа, не се грижи.

Смешно е :smir:

Џену, а мор, немој сеа тие муабети.

Ја имам рокнато кока, еднаш, две црти, за да видам дали е и како е у секс. па не сум џанак.
Ниту сум џанак шо сум маал трава као помал.

Исто така и некои мои пријателки кои знаеја(знаат сеуште), да се раздрапаат и разлапаат меѓусебе, онака, спортски, а најчесто кога немаат партнер. Инаку, да ги прашаш што најмногу сакаат, па, ако се ептен искрени и пластични, и мене ми зацрвенуваат ушите хахаха!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom