За девојките: Сте се залапале со девојка?

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Сите женски што се лапаат со други женски ги нарекувам atention whores иако не ми смета воопшто тоа и се разбира не им бранам. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ada

_iva*

Шмизла у хороскоп
Член од
6 декември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
8
Да!!! ендаш на млади години многу од дамна, не се сеќавам какво беше чувството. Изгледа треба да го повторам. :pipi:

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
да не станува збор за лезбејки туку за две најдобри другарки кои имаат полуда вечер од вообичаено и обично провоцираат некого, не станува збор за се скривме во wc и се пролапавме. скоро секоја девојка има таков момент со најблиската другарка:pipi:
А зашто не го правите тоа со најдобри другари туку само со другарки, м? :)

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
А зашто не го правите тоа со најдобри другари туку само со другарки, м? :)
Затоа што нема никаква опасност од заљубување,чувства и безброј други лигавења кој што можеби би настанале ако се “измуваме“ со најдобриот другар :wink: затоа што е машко,а ние секако сме стрејт и не привлекуваат машки.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Е и јас би сакал моите две најдобри другарки да се лапаат меѓусебно....додека се со мене во кревет...а не само со мене!

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Е и јас би сакал моите две најдобри другарки да се лапаат меѓусебно....додека се со мене во кревет...а не само со мене!

Зар имаш ти другарки што спијат со тебе у кревет?Мислам не оние другарки што се плаќаат?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Немам ја ништо против, само продолжите така женски глави :)

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Затоа што нема никаква опасност од заљубување,чувства и безброј други лигавења кој што можеби би настанале ако се “измуваме“ со најдобриот другар :wink: затоа што е машко,а ние секако сме стрејт и не привлекуваат машки.
Има лошо нешто у тоа ако се заљубиш во најдобриот другар? :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Peck kiss ? Да. Ништо страшно.
Лапање, мување, јазици разменување... Не. И никад не би. Стварно не БИ. :)
А мои другарки и на школо у вц знаат да се залапаат чисто од досада.. Не го сфаќам тоа, ама нема везе. И братучетка ми се има мувано со женско еднаш, иако е хетеро.
Штом се решила на таков чекор, очигледно не е :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Штом се решила на таков чекор, очигледно не е :)
Ако се измува некој со свој пол автоматски менува ориентација?Што стана со привлечноста,емоционалното поврзување,желбата,страста....:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
A змачи другарки меѓу себе се мувате А?

А ако и речеш на некоја дргарка ај се муваме, она не бе ние другари да не расипуваме другарство ова она..

:)))

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ако се измува некој со свој пол автоматски менува ориентација?Што стана со привлечноста,емоционалното поврзување,желбата,страста....:)
Ne e nisto po avtomatizam.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aрмин одговори наместо мене. :)

Мување на заебанција ама под тоа заебанција којзнае што се крие. Од мое мислење, штом ти поминале такви мисли и си се решила на таков подвиг значи не си хетеросексуалец. Хетеросексуалец за мене е човек што не го пали ниту привлекува нешто од неговиот пол, а за бакнување и лижење да не правиме муабет.

Се бакнуваш со женски/машки? Да бе, ама хетеросексуалец/алка сум, на заебанција е тоа, не се грижи.

Смешно е :smir:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Џену, а мор, немој сеа тие муабети.

Ја имам рокнато кока, еднаш, две црти, за да видам дали е и како е у секс. па не сум џанак.
Ниту сум џанак шо сум маал трава као помал.

Исто така и некои мои пријателки кои знаеја(знаат сеуште), да се раздрапаат и разлапаат меѓусебе, онака, спортски, а најчесто кога немаат партнер. Инаку, да ги прашаш што најмногу сакаат, па, ако се ептен искрени и пластични, и мене ми зацрвенуваат ушите хахаха!

Kajgana Shop

На врв Bottom