А зашто не го правите тоа со најдобри другари туку само со другарки, м?да не станува збор за лезбејки туку за две најдобри другарки кои имаат полуда вечер од вообичаено и обично провоцираат некого, не станува збор за се скривме во wc и се пролапавме. скоро секоја девојка има таков момент со најблиската другарка
Затоа што нема никаква опасност од заљубување,чувства и безброј други лигавења кој што можеби би настанале ако се “измуваме“ со најдобриот другар :wink: затоа што е машко,а ние секако сме стрејт и не привлекуваат машки.А зашто не го правите тоа со најдобри другари туку само со другарки, м?
Е и јас би сакал моите две најдобри другарки да се лапаат меѓусебно....додека се со мене во кревет...а не само со мене!
Да! Имам!Зар имаш ти другарки што спијат со тебе у кревет?Мислам не оние другарки што се плаќаат?
Има лошо нешто у тоа ако се заљубиш во најдобриот другар?Затоа што нема никаква опасност од заљубување,чувства и безброј други лигавења кој што можеби би настанале ако се “измуваме“ со најдобриот другар :wink: затоа што е машко,а ние секако сме стрејт и не привлекуваат машки.
Штом се решила на таков чекор, очигледно не еPeck kiss ? Да. Ништо страшно.
Лапање, мување, јазици разменување... Не. И никад не би. Стварно не БИ.
А мои другарки и на школо у вц знаат да се залапаат чисто од досада.. Не го сфаќам тоа, ама нема везе. И братучетка ми се има мувано со женско еднаш, иако е хетеро.
Ако се измува некој со свој пол автоматски менува ориентација?Што стана со привлечноста,емоционалното поврзување,желбата,страста....Штом се решила на таков чекор, очигледно не е
Ne e nisto po avtomatizam.Ако се измува некој со свој пол автоматски менува ориентација?Што стана со привлечноста,емоционалното поврзување,желбата,страста....
Aрмин одговори наместо мене.Ако се измува некој со свој пол автоматски менува ориентација?Што стана со привлечноста,емоционалното поврзување,желбата,страста....