- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.787
- Поени од реакции
- 4.039
Оф топик сум знам, ама кој се контролира кога е пијан?
Ја би рекла, кој не е спопален кога е пијан?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оф топик сум знам, ама кој се контролира кога е пијан?
Ко ке се опијаните не знаете да се контролирате е тоа е ЈАСНО:pos2:
Па јас чуди се зашо девојкиве избегаваат пиење, да не напраат некоја тешка глупост, а не дека не сакаат да пијат:pos2:
Како не ви е срам да се лапате со другарки не ми е јасно.И после некој ќе убедува дека постои другарство![]()
Грешно сте ме разбрале, јас не сум против да се лапате.Епа ајде тогаш Хитлере сотри не нас грешните што сме залапале девојка -.-
И боље тоа еднаш да го направам него постојано да се тепам и да кршам чаши и флаши кога сум пијана,а да-и да повраќам.
Не е губење контролазнаеш колку бевме смирени и опуштени :гринсмајли: -све беше под контрола.
i posle kakvo e custvoto ako moze nekoe zensko da kaze
i posle kakvo e custvoto ako moze nekoe zensko da kaze
Ме запали текстовЧувството незнам дали ќе можам да го доловам со зборови,но ќе се обидам.Чувствуваш тотална напаленост,стомакот ти се грчи,посакуваш да ја залепиш на врата и никогаш да не престанеш да ја допираш.Такви усни и таков бакнеж буди луди идеи.Усните и се меки,црвени,здивот и го осеќаш на себе,па освен што ја бакнуваш на усните,продолжуваш и полека накај вратот,телото...за да биде се комплетно.Додека ја бакнуваш ѕвезди паѓаат од небо,земјината топка се врти со поголема брзина,десет муви паѓаат во несвест!
(нот!)
Бакнуваш човек,а бакнеж како бакнеж,зависи од техниката која ја поседува особата.
Ме запали текстов![]()
Јас имам неколку фотографии, од бифши другаркиАко некоја го прави тоа во идина бидете фер, споделете некоја фотографија или видео :smee::smee::smee: