За девојките: Сте се залапале со девојка?

Малце да ја накитам елката, ова темата...

girls_kissing-headphones.jpg

:bananakur:

Да, неколку пати на заебанција...:vozbud:
Со од прилика 2-3 другарки...

Не сум се залапала само во уста сум се бацила:)
А ми се деси еднаш нашкола онака си лежев на два стола со затворени очи многу ми се спиеше.И една другарка се навали над мене и ме лижна.Сум фатила да се бришам,да викам:vozbud:.Шознам бе не ми е некој филинг да се залапам со другарка.
Исто така друга другарка демек да се измуваме јас мислев се зезат и ми викат Кики пушти ми јазик ма.И јас онака what the hell?Грдо е бе-.-Да се лижам со другарка-.-
Сега ни со двете не сум блиска....Изгледа забележаа дека сум само стрејт:)

Ко ке се опијаните не знаете да се контролирате е тоа е ЈАСНО:pos2:

Па јас чуди се зашо девојкиве избегаваат пиење, да не напраат некоја тешка глупост, а не дека не сакаат да пијат:pos2:

Епа ајде тогаш Хитлере сотри не нас грешните што сме залапале девојка -.-
И боље тоа еднаш да го направам него постојано да се тепам и да кршам чаши и флаши кога сум пијана,а да-и да повраќам.
Не е губење контрола :) знаеш колку бевме смирени и опуштени :гринсмајли: -све беше под контрола.

Како не ви е срам да се лапате со другарки не ми е јасно.И после некој ќе убедува дека постои другарство :icon_lol:

Незгодно ми е со непознати,се срамам :icon_lol:.Нема ништо подобро од свој човек :).

Епа ајде тогаш Хитлере сотри не нас грешните што сме залапале девојка -.-
И боље тоа еднаш да го направам него постојано да се тепам и да кршам чаши и флаши кога сум пијана,а да-и да повраќам.
Не е губење контрола :) знаеш колку бевме смирени и опуштени :гринсмајли: -све беше под контрола.
Грешно сте ме разбрале, јас не сум против да се лапате.
ЗА сум:back:
Само сакам мислење

да не станува збор за лезбејки туку за две најдобри другарки кои имаат полуда вечер од вообичаено и обично провоцираат некого, не станува збор за се скривме во wc и се пролапавме. скоро секоја девојка има таков момент со најблиската другарка:pipi:

i posle kakvo e custvoto ako moze nekoe zensko da kaze

Чувството незнам дали ќе можам да го доловам со зборови,но ќе се обидам.Чувствуваш тотална напаленост,стомакот ти се грчи,посакуваш да ја залепиш на врата и никогаш да не престанеш да ја допираш.Такви усни и таков бакнеж буди луди идеи.Усните и се меки,црвени,здивот и го осеќаш на себе,па освен што ја бакнуваш на усните,продолжуваш и полека накај вратот,телото...за да биде се комплетно.Додека ја бакнуваш ѕвезди паѓаат од небо,земјината топка се врти со поголема брзина,десет муви паѓаат во несвест!
(нот!)

Бакнуваш човек,а бакнеж како бакнеж,зависи од техниката која ја поседува особата.

Чувството незнам дали ќе можам да го доловам со зборови,но ќе се обидам.Чувствуваш тотална напаленост,стомакот ти се грчи,посакуваш да ја залепиш на врата и никогаш да не престанеш да ја допираш.Такви усни и таков бакнеж буди луди идеи.Усните и се меки,црвени,здивот и го осеќаш на себе,па освен што ја бакнуваш на усните,продолжуваш и полека накај вратот,телото...за да биде се комплетно.Додека ја бакнуваш ѕвезди паѓаат од небо,земјината топка се врти со поголема брзина,десет муви паѓаат во несвест!
(нот!)

Бакнуваш човек,а бакнеж како бакнеж,зависи од техниката која ја поседува особата.
Ме запали текстов:vozbud:

Ако некоја го прави тоа во идина бидете фер, споделете некоја фотографија или видео :smee::smee::smee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom