За девојките:Што најмногу сакате да ви поклонуваат вашите мили момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата hera_m
  • Време на започнување Време на започнување
ништо материјално....доволно ми е да ми каже дека ме сака и дека му значам,дека ме цени и ме разбира....
во последно време чудни работи ми се вртат низ глава......и затоа би сакала да добијам прстен...:pipi:

Па шо знам..побитно ми е вниманието.
Толку ми е битно што после дури и ми е сеедно што е поклонот и дали ќе ме воодушеви :)
Сакам книги,чоколада и уникатни мали нешта,ситници со кои ќе видам дека знае што би ми се допаднало и би ме воодушевило :)

Битно ми е да ми го подари со љубов. А што да ми подари не е важно

Sekoj bi sakal da dobie poklon.Ne deka e toa najvazno,ama sekoj se cuvstvuva ubo ko ke dobie takvo vnimanie.A kakov poklon ne e mnogu vazno,bitno e vnimanieto,deka se potrudil da te iznenadi i sl.

Ружи, ружи и само ружи.... Нема поубав подарок од ружа..:pipi::smir:
П.С. Не во букет, со бамбуси и сл... Ружата е прекрасна.. Не и треба букет за да ја разубави:pipi:

Сакам се она што тој ке ми го подари, без разлика дали е скапо или не.
Пред се сакам да добијам нешто кое секогаш ке ме потсеќа на него, нешто што би можела да го носам. На пример саатот кој би ми го подарил би го го носела стално.

На секоја девојка и претставува задоволство да добије нешто (макар и обична ситница) од своето момче. Јас обожавам да добивам букети од дечко ми. Многу ми е мило тогаш.

А вие девојки? Што најмнигу сакате?

Парфем или парче долна облека би било повеќе од доволно.

Книга со посвета, постер, слика или документарец од Queen или Freddie, мојот омилен колач од слаткарница, ако е уметник песна, поема, портрет...
Иначе темата е што поклон сакате да добиете, се мисли на нешто материјално а не доверба, искреност и сл.

Сега моментално сакам викенд во Маврово или Берово,па ако прочита нека уплати.Знам дека сум скромна :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom