За девојките:Што најмногу сакате да ви поклонуваат вашите мили момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата hera_m
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 октомври 2007
Мислења
125
Поени од реакции
0
На секоја девојка и претставува задоволство да добије нешто (макар и обична ситница) од своето момче. Јас обожавам да добивам букети од дечко ми. Многу ми е мило тогаш.

А вие девојки? Што најмнигу сакате?

Па да, секој сака подароци зависно каков карактер е, дали ја сака уметноста или нешто друго по тоа си го определува подарокот. За подарок би сакала книга, некоја книга која ќе ми го зеде здивот, книгата отанува и не губи од вредност, цвеќето вене иако и тоа е убаво. Друго ако ми текне ќе пишам.

Обожавам црвени ружички и нешто што е уникатно. Повеќе ќе ја ценам картичката отколку поклонот ако таа е нешто што мене ме погодува, нешто само наше, интимно, интересно. Сакам ситници и ги сакам во денови без повод.

Најубаво е еден цвет...ќе ме направи пресреќна.
Сепак мислам дека најважен е начинот на кој ќе го добијам подарокот.

najsrekna me pravese koga bivsiot ke mi kupese crvena ruza.......gi obozavam!! inace sakam i nakit mnogu...obetki, lancinja.....se razbira bizuterija :)

Најубав подарок ми е кога ке кажам некогаш дека сакам нешто, од некој излог,дека ми се допага,и ке заборавам на тоа.И по 1 недела дечко ми ме изненадува со истото тоа!
Не е важно што ке се купи,важно е да покажеш со подарокот дека си мислел на девојката и на нејзините желби.Највеке девојките сакаат бижутерија,ташни,цвеке..

не ми е толку до подарокот..колку што ми е до начинот и вниманито на подарување..ама кога веке се прашува..сакам да е нешто ситно а убавко..нечто романтично...црвени ружи..некое романтично изненадување,плишано мече или сл.

Ништо. Не дека не се радувам на поклони, но нејќам ништо посебно да ми подарува моето момче.

...

Сакам само разбирање и емоции, ништо матријално ... тоа можам и сама за себе.

Најмногу од се ја сакам неговата љубов и бакнежи. Ги сакам и цветовите што многу пати ми ги подарува и сакам да продолжи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom