На секоја девојка и претставува задоволство да добије нешто (макар и обична ситница) од своето момче. Јас обожавам да добивам букети од дечко ми. Многу ми е мило тогаш.
Па да, секој сака подароци зависно каков карактер е, дали ја сака уметноста или нешто друго по тоа си го определува подарокот. За подарок би сакала книга, некоја книга која ќе ми го зеде здивот, книгата отанува и не губи од вредност, цвеќето вене иако и тоа е убаво. Друго ако ми текне ќе пишам.
Обожавам црвени ружички и нешто што е уникатно. Повеќе ќе ја ценам картичката отколку поклонот ако таа е нешто што мене ме погодува, нешто само наше, интимно, интересно. Сакам ситници и ги сакам во денови без повод.
Најубав подарок ми е кога ке кажам некогаш дека сакам нешто, од некој излог,дека ми се допага,и ке заборавам на тоа.И по 1 недела дечко ми ме изненадува со истото тоа!
Не е важно што ке се купи,важно е да покажеш со подарокот дека си мислел на девојката и на нејзините желби.Највеке девојките сакаат бижутерија,ташни,цвеке..
не ми е толку до подарокот..колку што ми е до начинот и вниманито на подарување..ама кога веке се прашува..сакам да е нешто ситно а убавко..нечто романтично...црвени ружи..некое романтично изненадување,плишано мече или сл.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.