Ѕвонко Шундовски (бисери СП Шпанија и останато )

• Креатор на темата Креатор на темата Prilep4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
И што,една одбрана повеќе.

На квалификациите за О.И. и Светско што изиграваше во кој филм беше влезен.......
Бранењето ко што кажав му беше мизерно а и сега не му е ништо подобро.

Тешко да се повтори тој Борко од Србија....
Зошто гледаш одбрани?
Гледај го процентот...

Зошто гледаш одбрани?
Гледај го процентот...
Абе проценти не порценти Борко ќе си остане прв голман на репрезентацијата,барем уште некое време.....

За тоа време за нас најдобро е да си ја врати формата и да почне да брани ко што треба,се разбира без испади како што беше глупоста во Скопје кога изиграваше дете од второ одделение што не му ја купиле омилената играчка.

На крај на првото полувреме коментаторот на Сител изјави:

"Ова беше нашето најлошо полувреме одиграно на ова светско првенство"

Да точно.
Али пази парадокс во исто време беше и нашето најдобро полувреме одиграно на ова светско првенство.

ХАХАХА
Абе овој истиот ли беше што изјави после поразот од Португалија:

Причината што изгубивме беше што примивме многу голови,а малку дадовме.:facepalm:

ХАХАХА
Абе овој истиот ли беше што изјави после поразот од Португалија:

Причината што изгубивме беше што примивме многу голови,а малку дадовме.:facepalm:
Не знам дали бил тој али можно е да бил малиов:
magdincev22.jpg

(стварно зошто го нема овој за СП? :( :( )

Не знам дали бил тој али можно е да бил малиов:
magdincev22.jpg

(стварно зошто го нема овој за СП? :( :( )
Го чуваат за против Данска или за нокаут. ;) Иначе моментот кога Наумче им објаснуваше што да прават....:facepalm:

Jas mislam deka Shundovski onaka go nosat kao trener da figurirat samo. Inace sho ke kazit Kire to ke e.
I zato ne znajt koga da pobarat tajm aut, poso trebit Kire da mu kazit a ovaj igrat i nemat vreme takva naredba da izdajt hah

I moram da kazam deka stvarno Kire najjak ni e ama nemat smisla ona negovoto: Ako ne igrat bate i jas ne igram! Da bi imalo normalen trener i da bi bile normalna drzava ne bi bilo taka ali aj to e to

Изгледа е редовен на Фејсбук или Кајгана :tapp::pos:
Бојкот од Шундовски: Ќе доаѓал на прес само кога Македонија ќе губи!
Селекторот Звонко Шундовски не дошол на пресот по мечот со Катар и го задолжил неговиот помошник Андон Бошковски да се сретне со новинарите.

„Селекторот ме задолжи да ви пренесам дека во иднина, по натпреварите на кои што ќе победуваме, јас ќе доаѓам на прес-конференциите, а тој ќе биде присутен по поразите“, рекол Бошковски, а пренесува известувачот на „Екипа“.
Сепак, Шундовски може да биде казнет од ИХФ, зашто тој е обврзан да дојде на секој прес по натпреварите на СП.

Изгледа е редовен на Фејсбук или Кајгана :tapp::pos:
Бојкот од Шундовски: Ќе доаѓал на прес само кога Македонија ќе губи!
Селекторот Звонко Шундовски не дошол на пресот по мечот со Катар и го задолжил неговиот помошник Андон Бошковски да се сретне со новинарите.

„Селекторот ме задолжи да ви пренесам дека во иднина, по натпреварите на кои што ќе победуваме, јас ќе доаѓам на прес-конференциите, а тој ќе биде присутен по поразите“, рекол Бошковски, а пренесува известувачот на „Екипа“.
Сепак, Шундовски може да биде казнет од ИХФ, зашто тој е обврзан да дојде на секој прес по натпреварите на СП.
Е па значи често ќе го гледаме на прес-конференциската маса :ROFLMAO:

Mind games им прави!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom