YouTube - многу поквалитетна слика

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
P

Princ

Гостин
Знам дека не е HD, ама ако правиме споредба помеѓу тоа како било и како е, испаѓа ко да правиме споредба помеѓу DivX и HD :)

Принц, со овој хинт клиповите се симинјаат 10-тодупло поспоро од инаку... ако чекам еден клип од прилика со времетраенје 10 минути ми симинја за 1-2 минути, а овака го симинја скоро 15 мин :S

Леле.... поваклитетна е сликата, нормално дека 10-тодупло поспоро ќе се симнуваат.

Ама не функционира на сите клипови

А ова само за јутуб може?Дајте и за другите ако можете да најдете

ај ако може некој да ми каже дали може ова дас е аплицира на сите клипови бидејќи има некои кои навистина би сакал да ги видам со подобар квалитет.

Изгледа не може за сите. Од 30 клипа кои изгледав досега и на кои го испробав кодов, на 2-3 не забележав измена во квалитет.

Јас ќе ви кажам зошто не може на сите......

ама утре, сега одам на собиранка. :)

Ако не ни кажеш одма сега, потсети се што те проколнав да ти се случи 1 саат пред да одиш на журка... Епа тоа да ти се случи! :)

Оооо, супер, браво, од каде финтава? :)

ај ако може некој да ми каже дали може ова дас е аплицира на сите клипови бидејќи има некои кои навистина би сакал да ги видам со подобар квалитет.
Ако тој/таа што ги закачувал клиповите ги закачил со лош квалитет, тогаш нема хинт што ќе ти помогне.

Па прилично помага , малце е поспоро ама среќа тука си го имам акселераторот за јутуб :) Нема чекање со тоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom