YouTube видео навреди кон Македонија

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
ова овчигледно никој не го прочита првиот пост
FLAG
го обележува видеото како навредливо и недозволиво. Ако се обележи доволно пати ќе го тргнат. Само едно комче притискање. Се наоѓа под самото видео.
е ок де, и јас понекогаш кога ќе видам вакви видеа исто ги репортирам, само прашање е дали ќе има ефект сето тоа, на тоа се однесување и мојот прв одговор на прашањево.

Мислам дека погрешно ти беше поставена темава, целта очигледно ти беше да се поттикнат форумџиите да го употребат флаговите на ваквите клипови на гејците, но требаше тоа гласно и јасно да го назначиш (затоа повеќето не те разбраа што сакаш да кажеш и бараа канта):smir:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
ова овчигледно никој не го прочита првиот пост
FLAG
го обележува видеото како навредливо и недозволиво. Ако се обележи доволно пати ќе го тргнат. Само едно комче притискање. Се наоѓа под самото видео.
Јас моето го завршив, се регистрирав и ги означив како непријателски акт. Секој кој може би било пожелно барем со тоа да придонесе нешто корисно за сите нас. Благодарам.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Не знам зошто некој не отворил ваква тема порано. Јас барав видео за Славе Македонски и приметив декаво дното во препорачани видеа ми се појави рпвото видео кое го постирав. И ако пишеш само Macedonia ќе видиш дека ќе ти се појават и тебе такви видеа.
А за светот не е толку битно како те пишува на мените за создавање на акаунт туку видеата кој ќе ги гледаат кога ќе те побараат. И тоа ако те депремира превземи нешто. Самите видеа содржат навредлив карактер. Земи флагирај ги. Не чекајте некој друг да ви ја заврши целата работа земете и сами направете нешто.
баш и јас то заприметив и пишав некој пост пред некој ден не се сеќавам точно на која тема ... да ги има премногу видеа, не само грчки, во последно време и бугарите се преоптеретија со аплоадирање вакви видеа па и албанците ... јебига ќе флагираме ако случајно го кликниме видеото а според мене поарно е и ич да не ги отвараме видеата пошто му даваме поголема гледаност само шо го крева на листата ко ќе бараш видеа со такво име

Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
баш и јас то заприметив и пишав некој пост пред некој ден не се сеќавам точно на која тема ... да ги има премногу видеа, не само грчки, во последно време и бугарите се преоптеретија со аплоадирање вакви видеа па и албанците ... јебига ќе флагираме ако случајно го кликниме видеото а според мене поарно е и ич да не ги отвараме видеата пошто му даваме поголема гледаност само шо го крева на листата ко ќе бараш видеа со такво име
Заеби гледаност. Отвори , rating 1 , flag.
Мене помалце време ми треба да флагирам отколку некој дебил шо се мачи некој сат за да го напрај видеото.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Завршена работа!!!
Почнувам и јас да флагирам сите недолични виде за Македонија!

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Кога Македонија на сајтот „воте Д нејшн“ се качи на 37 мото место ви дадов еден совет на сите гласачи... Не гласајте против грција или било која друга земја туку дајте ги сите 3 гласа за Македонија. Видовте каков резултат роди тоа... од 270 и незнам кое место , се качивме на 30... за само неколку дена.
Иако потоа пак отидовме на дното , само заради нашата неистрајност , секако и малубројност , а и на антимакедонските таленти кои ги поседуваме во државата.
- Со иста таква тактика треба да се пристапи кон се ;)
Сепак ова со маркирање на недолични видеа за Македонија е добра идеа, само не треба да биде наша водечка иницијатива. Напротив колку тие ставаат глупости , дупло повеќе ние да ставаме убави работи за Македонија и да се потрудиме да бидат на врвот на листите!

H

HITCH

Гостин
Мене не ме вознемируваат тие што ќе ги најдам туку тие што не ги наоѓам од нив не можам да спијам а за овие е лезно одма флаг и сите ги информираш средена работа а за другите што не ги знаеме потешко е :toe:

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Takov te sakam :)
flagirano i od mene :smir:

Pozdrav

Kajgana Shop

На врв Bottom