ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Кајганџии донираат - операцијата заврши успешно :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе па нели ги споивме термините? И јас мислам дека е малку екстремно од 1 до 7 турбо, ама масите нема поента за два саата да се склопуваат и расклопуваат, дупла работа.
Ја мислев дека само у Бисер ќе ги спојат термините, шо ми падна чудно, пошо и мене ми нема логика да се склопуваат и расклопуваат маси за саат и нешто.

Како и да е, још боље чим е споено.
Ќе издржиме некако. :)

Искрено во оваа форма сега можам и од сега да си застанам али не верувам дека ке издржам многу :pos2: Се гледаме во 1 утре се надевам дека ке биде саботата како најодзван ден за донации во нашата хуманитарна акција и се ќе заврши без никакви последици:smir:

Боби и Кире, се слушнав со брат ми, го прашав и ми кажа дека е слободен утре и дека ако имате потреба од згодно машко друштво, би можел да ви дојде. Би ви се нашол и после акцијата за пренесување на работите, добро е да имате уште една сигурна машка рака. После 14h може, па пишете ми дали како што. :pipi:

Инаку не е воопшто страшно тоа што не сте собрале денес ништо, затоа што луѓето доцна се информираа и на сите им треба време да одвојат работи, да ги исперат и средат за носење, а најчесто секој тоа го прави во последен момент. Затоа и јас мислам дека утре ќе имате еден куп работа!
Сликата што ја стави ЅОНЕ од плоштад ептен ме разнежни ... убаво поставена и накитена масичка ... секој хуман човек би се навратил да остави свој прилог!
Среќно дечки и облечете се поубаво, чувајте си го здравјето пред се`! Не е лош предлогот да се менувате ако сте повеќе луѓе на едно место. Едни да седат другите да влезат некаде на кратко, па да излезат, а другите да влезат ... морате нешто такво да правите, дека сепак не се работи за еден час, во ред? Да не испадне дека ви солам памет, само се грижам.:smir:
Јееј, ја ќе му земам автограм :vozbud: Пошто и е брат на Дивне :je:А јас ја сакам Дивне :smir:

секоја чест за акцијава..штета што не можам да се вклучам...јанѕа ме изеде...

само напред

Да бе, о хуман форумџија :) Ја кај 12ипол, 1 таму сум кире :) се глеаме :)

Луѓе надвор е ѕивра...подгответе се добро, изнаоблечете се, се гледаме со екипата Бисер за едно саат време...Да видам уште нешто да присоберам од плакар :smir:

2ра смена нека ме очекува пред Бисер. Не гарантирам за тоа кога ќе дојдам и колку ќе седам ама да си знаете дека ќе наминам :)
:helou:

секоја чест за акцијава..штета што не можам да се вклучам...јанѕа ме изеде...

само напред

И морална - е поддршка :)
Дај боже да треба да те барам после за транспорт!

Будни ли сте, о вие хумани форумџии? :)

О, ти....
Незнам како ќе се однесам со масата под мишка до таму, ал јадев бурек со спанаќ посабајлечки, па во стил на Попај, ќе го бидит.
Само ми требит гаранција дека некоја мажетина ќе бидит таму во 15 за 1 - да поможит преку улица, да не ме згазит авион некој по аеродромот :)

О, ти....
Незнам како ќе се однесам со масата под мишка до таму, ал јадев бурек со спанаќ посабајлечки, па во стил на Попај, ќе го бидит.
Само ми требит гаранција дека некоја мажетина ќе бидит таму во 15 за 1 - да поможит преку улица, да не ме згазит авион некој по аеродромот :)

Едно маже(без тина) ќе е таму...Ако го сметаме и Томија, две мажина ќе сме таму...шта се секираш? :)

ОООООО ЦЕНТАР ПИПЛ има ли кој ??? да идам или не ???:pos2:

Кога се работи за физичка сила и мускули, секогаш стојам на располагање (да, одлично ги кријам, иначе):salut:

Видимо се људи. Ви носам и картноски кутии :pipi:

дојди си:)
кутии ќе носиме или вреќи црни,ќе се намократ работиве на снегов бе.
Ако се наоѓа некоја црна кеса од големите е добредојдена... Се гледаме во 15 за 1 или 1 ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom