ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Кајганџии донираат - операцијата заврши успешно :)

Статус
Затворена за нови мислења.
едит: Кој се утре за плоштад да се пише одма и да нема одстапки од временскиот термин...
Утре ќе дојдам на плоштад од 5, без каснење овојпат :)

A, ти дефинитвно заслужуваш малку одмор утре. Денес за два дена се трудеше:smir:

За утре подетално да се договориме да нема распони на време да дункам у место ко денес:nesum: (имајте милост) ... Денешната акција одлично пројде подобро и од средата се надевам дека утре САБОТА ке биде доминантна што се однесува со прилозите!!!:smir:

едит: Кој се утре за плоштад да се пише одма и да нема одстапки од временскиот термин...

Јас и ПараноиК доаѓаме од 13 часот. :helou:
Се надевам дека нема да не заборавите :)

кажувајте кај треба луѓе на плоштад или у бисер?
јас можам на двете места,може и да напраиме од 3 до 5 да не се тргаме да има луѓе,т.е сите да се распределиме да стоиме по саат два,а не сто души да ги седат сите термини.
сеа ќе ставам слики од се шо е собрано до сеа:)

ај сеа вака?

Attachments

• DSC01924.JPG
    DSC01924.JPG
    43,7 KB · Прегледи: 2
  • DSC01926.JPG
    DSC01926.JPG
    38,2 KB · Прегледи: 1
  • DSC01927.JPG
    DSC01927.JPG
    41 KB · Прегледи: 3
  • DSC01928.JPG
    DSC01928.JPG
    52,1 KB · Прегледи: 0
Јас сум у Бисер од 1 саат...за вториот термин не гарантирам.

Браво за донациите, се надевам дека утре ќе му текне на некој да дојде во Бисер... Од 1 до 3 се приклучувам на екипата на Кире Мали и компанија. Ваљда ќе има луѓе кои денес виделе за акцијава. Ако ништо друго, барем собраните ќеси од вчера и денес ќе ги донесам јас :nesum: Се гледаме утре таму, одам сега во провод, ако сум арна и трезна у 2 ќе пишам :pipi::back:

П.С Магде дојди кај нас во 1:pipi::back:

:bravo::je::je::je:
кажувајте кај треба луѓе на плоштад или у бисер?
јас можам на двете места,може и да напраиме од 3 до 5 да не се тргаме да има луѓе,т.е сите да се распределиме да стоиме по саат два,а не сто души да ги седат сите термини.
сеа ќе ставам слики од се шо е собрано до сеа:)

ај сеа вака?

Шта се мени тиче, ич не мора центарски возљубените деца да се мачат до Бисер :) Нема светки, нема дедомразовци и плоштадска музика.

Кој сака стварно да дојде, бујрум.
Ние сме таму од кај 12:30.

Шта се мени тиче, ич не мора центарски возљубените деца да се мачат до Бисер :) Нема светки, нема дедомразовци и плоштадска музика.

-.-
сите сме обожаватели на музиката на плоштад,тие две песни ми се омилени и у срце ме гаѓаат кога и да ги слушнам,плачам на нив ако не примети.
кажувајте дали треба да дое некој да не мрзнете од 12:30 до 7,ако праите смени да дојдам таму.ја посекако ќе одам у центар за да се соберат работите утре шо ќе пристигнат.

ЛОГИИИ, ИГРАМЕ И ПЕЕМЕ, ЛОГИИИ...

Да, дефинитивно ми треба Бисер. :(

Сега сите за од 1 во Бисер се сместија :pos: Ако ако... Јас сум си од 5 :) Ваљда нема да премрзнат сите од 1 па да ме остаат сама :icon_lol:

Ок за Бисер...А, кој е за на плоштад, од 1, сигурен?

Ние у бисер си го иаме Јован да ни пее Логи и Прима Фото Санкиии Х)

Боби и Кире.. ја сум со вас у 12:30 - 13:00 зависи од бусот.. а Јован рече од 5 до 7 ќе дошол.. ако се спојуваат термините може ќе поседам поише ама од 5 па натака неможам.. утре и од мене идат донации :helou: И сите шо го зборевте вчера Бисер а не дојдовте фала на помошта... можеме и сами да си мрзнеме, седете си вие на плоштад..

Па нема бе злато само ти да седиш.
Барем уше 2/3. нека се пријават за од еден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom