Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе не можеш сама или со уше еден. Барем 3/4 да сте.сабота сум ја од 1 до 3... Туку друго е прашањево мое... Како да ме препознаат луѓево мене таму дека сум уствари ја таа што треба да им ги собере донациите? Оти, немаме таму ниту маса, ниту добри људи од црвен крст, а би требало да има... Треба да е на исто ниво како и на плоштад...
Кажи за чичето што се испосра на законотОва денес го сметам само за проба, и верувам дека у петок и сабота ќе биде многу поорганизирано и поуспешно.
Ќе иаме грејана ракија (a must!), а не ладно пиво од Кире, ко денес
Ќе имаме и украсен штанд со банер (плус, ќе спремам хамер, ќе направам украсни машнички итн.) а Немирна ќе дува балони!
И најважно, ќе имаме луѓе кои ќе бидат известени за акцијата, за разлика од денес.
Него,
Кој ќе седи пред Бисер петок и сабота?
Кажи за чичето што се испосра на законот![]()
Eте! Немирна си го кажа својот став за мојот шмек. Заклучок: Она е веќе шмекната:smir: А останатите форумџики. Бидете паметни и послушајте ја вашата шмекната другарка НемирнаМа за у петок има да ве натерам да дувате бели и црвени балони, у несвест има да испопаѓате од дување...(а може и презервативите да ги надуваме,не би било проблем
)
А да , човекот што праќа шмекови на секаде без да штеди,пријатно ме изненади.Супер дечко,кајгана заинтересирани и слободни моми,кога ќе ве шмека на профил не го одбивајте,срце е...хехехехе...
Да, забегувам!...а кога сме кај штрумфови. Ја имам шмекнато Штрумфета. Другарски шмек Земзела:helou:Процедурално....Шмекер да не забегуваш малку со ова шмекнувањево како штрумфови си ...се е најштрумфно![]()
Ако стоиш поред штандот цело време и не се смееш и збориш ко обично, ни 3-ца нема да останат, не се секирајКолку души ќе дојдат у петок бе? 90?