Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ok moze[DOUBLEPOST=1520861756][/DOUBLEPOST]а пурина на вреќа?
Kolku moze da se najde sega brit na vreka?[DOUBLEPOST=1520864095][/DOUBLEPOST]КУЧИЊА / ORIJEN PUPPY – 13KGИма разлика у цена, и тоа солидна разлика.
Јас користам Брит Премиум - Спорт ... и бидејќи се знам со увозникот, зимам директно од кај него вреќа по набавна цена ... кај него вреќа 15 кг. е 2.500, а во Пет Шоп е 3.300 = 800 денари разлика.
Кога ќе собереш заштеда од 800 денари по вреќа, тоа му доаѓа дека на секои 3 купени вреќи (2.400 денари) - четвртата вреќа ми е гратис
Ти нели имаше Пинчер ? Зошто прашуваш за Медиум, треба да користиш Мини формула.
а пурина на вреќа?
расата е небитна, храната нема некој добар состав поготово не за цената по која ја продаваат, ама ако добро влијае на твоето милениче не гледам причина да ја сменишмислење за pedigree vital mini adult храна, се работи за 1 год и 2 месеци териерче не потешко од 5кг. Фала ви однапред
Sent from my iPhone using Tapatalk
расата е небитна, храната нема некој добар состав поготово не за цената по која ја продаваат, ама ако добро влијае на твоето милениче не гледам причина да ја смениш
Trainer top breeder беше тука некаде со цената, Naxos исто, Премил србска храна која има доста добар состав беше околу 120 денари ...цената и е 160 ден за 1кг, подобра некоја за оваа цена има?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ќе бараш baby(или puppy) формула таа се дава на кученца од 42 дена до 3 месеци, колку треба да даваш е наведено на вреќата со тоа што ја пишува тежината што кучето како раса би требало да ја достигне и грамажа колку да даваш. Истото тоа треба да биде поделено на 4-5 оброциЌе прашам и на оваа тема, може ќе ми одговори некој подетално... Каков вид и колку храна да му давам на кученце на возраст од 42 дена, некој што има искуство со вака мали кученца нека пише.
околу 4500 денариhttps://www.amazon.co.uk/Royal-Cani...000VJU2P8/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
Која е цената кај нас за вреќа од 15кг знае ли некој ?
Смени му ја формулата на храна од Puppy во Junior бидејќи има 3 месеци , а Puppy се користи до 3 месец. Имаш многу добри храни како што се Trainer , Purina ProPlan , Eukanuba и други. Свежа вода мењај му често, а за столиците не се разбирам многу ќе ти помогнат другите.Вака, имам 3 месеци стар bullmastiff и преминав на husse valp maxi, се океј вака ја јаде супер храната само столиците по 3-4 на ден и 2 му се тврди 2 му се како течни.
Пред тоа беше на royal canin giant puppy и ден два коа го земав имаше тврди столици.
Па некој искуство вакво, или да го носам на ветеринар, или да мењаваѓ храна.
Шо би препорачале вие друга храна за булмастуфче 3 месечно, и да е бар поефтина од royal canine giant puppy.?
Sent from my iPhone X using Tapatalk