Храна за кучиња

• Креатор на темата Креатор на темата Lu
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав на сите :) Се работи за доберман стар 5 месеци. Два месеци јадеше N&D Farmina puppy но изметот беше доста голем и решивме да ја смениме..Во моментов се храни со Trainer Natural неколку дена, ја ајде, се е океј. Би сакала да слушнам мислења за Husse Valp maxi puppy храната. Доколку некој ја користи хранава би ми значеле коментарите. Проблемот е што нема да се купи мало количество за проба. Составот е генерално океј, јас сакав да продолжиме со Farmina Team Breeder puppy maxi, но ја нема да се купи во Fauna, има само junior.
Благодарам однапред :)

Ако се вратиш неколку страни назад ќе прочиташ мислења за храната. Лично сум задоволна и ја препорачувам.

Ако се вратиш неколку страни назад ќе прочиташ мислења за храната. Лично сум задоволна и ја препорачувам.
Благодарам на одговорот Дали јас немам сретнато по форуми, а прилично читам, ама некако имам чувство дека не е толку актуелна хранава. Добив гратис пакувања па наредниве денови ќе пробаме.

Zdravo imam labrador retriver 4 meseci go hranam so brit puppy.ako moze nekoe mislejne iskustvo za brit

Добра храна за мало кане корсо и од каде да ја набавувам поефтино.

Ја добив хранава на подарок... Меѓутоа видов дека пишува на едната extra small (puppy), а на другата extra small (adult), а моето куче е голема раса (Дого Аргентино), старо 40 дена... Хранава ја јаде ненормално, кога ќе му ставам да јаде полудува и ја снемува за секунда... дали ќе биде проблем доколку му давам од оваа храна додека ја потрошам, или одма да ја прекинам?
п.с. хранава е релативно скапа околу 450 ден - 800 грама пакување

Attachments

• 945973BA-6274-4119-B6BB-EB3928DB546F.jpeg
    945973BA-6274-4119-B6BB-EB3928DB546F.jpeg
    104,6 KB · Прегледи: 21
  • 880F7358-A39B-4703-A222-8EE70141650B.jpeg
    880F7358-A39B-4703-A222-8EE70141650B.jpeg
    103,7 KB · Прегледи: 21
Ako jade i ako ima dobar izmet ne bi menuvala. Ponatamu ke menjas

Ај ве молам предлог каква храна да му давам на бело 2 месечно куче дого аргентино? Од оваа што му ја давам моментално како да му пожолтуваат по малку влакната..

Како се со цените Фауна и Луна пет шоп во Аеродром? Или кажете ми каде се најдобри со цените за храна, козметика и сл.?

Здраво, нов сум на форумов, но долго време читам по форуми рецензии за храни... Ме интересира дали некој имал искуство со брендот Premil ? (српски бренд). Гледам на форумов скоро никој ја нема спомнато, а читам по српски и хрватски форуми многу ја фалат и викаат дека е најдобра храна во однос цена-квалитет (цената и е многу поволна).
Поконкретно ме интересира дали е добра за 3 месечно кутре Кане Корсо ?
Читав по српско/хрватскиве форуми дека доста луѓе и одгледувачи ја користат за исхрана на големи раси.

Здраво, нов сум на форумов, но долго време читам по форуми рецензии за храни... Ме интересира дали некој имал искуство со брендот Premil ? (српски бренд). Гледам на форумов скоро никој ја нема спомнато, а читам по српски и хрватски форуми многу ја фалат и викаат дека е најдобра храна во однос цена-квалитет (цената и е многу поволна).
Поконкретно ме интересира дали е добра за 3 месечно кутре Кане Корсо ?
Читав по српско/хрватскиве форуми дека доста луѓе и одгледувачи ја користат за исхрана на големи раси.
скоро и да ја нема во мкд, тешко се наоѓа. има пристоен квалитет поготово суперпремиум линијата
ако можеш да ја најдеш добра е храни, ама не значи дека добро ќе се покаже на твоето милениче
И додека е во раст јас би давал некоја поквалитетна со повеќе витамини и калциум во неа, а од 1год нагоре би се префрлил на оваа

скоро и да ја нема во мкд, тешко се наоѓа. има пристоен квалитет поготово суперпремиум линијата
ако можеш да ја најдеш добра е храни, ама не значи дека добро ќе се покаже на твоето милениче
И додека е во раст јас би давал некоја поквалитетна со повеќе витамини и калциум во неа, а од 1год нагоре би се префрлил на оваа
Ја има, јас ја најдов на 2-3 места до сега...
Ако и давам калциум таблети и витамин д3 капки мислам дека не би било проблем ако ја хранам со оваа така? (секако ако се покаже добро на моето куче)

Со Premil ako davas meso obavezno imas vo Danex kaj Makedonska Kukja kafanata govedski srca.Jas ne bi daval pak premil fala ne. Trainer, Brit, Farmina site se podobri a se so ok cena.

Дали може да ми кажете од каде најчесто купувате месо, коски, изнутрици..?

Vo Danex na Ivo lola pozadi Makedonska kukja se naoga ima srca govedski 88 den kg , mislam deka pileski zeludci bea 55 den na paket, ima i drugi mesa ali ne se so pominat rok.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom