Не е тргнат ја зголемија количината на ГБ за размена на 120сега може со разнема на сеф да се гледа експлор, го тргнале глеј....
Не е тргнат ја зголемија количината на ГБ за размена на 120сега може со разнема на сеф да се гледа експлор, го тргнале глеј....
Ја нема за Android tv. Единствено да пробаш да ја симнеш Apk дали ќе работи.Дали XploreTV апликацијата работи на Mi stick?
Ја има и за андроид тв, ја има и за андроид боксови.Ја нема за Android tv. Единствено да пробаш да ја симнеш Apk дали ќе работи.
Imam vakov ne moze da se instalira a ja ima na play storeДали XploreTV апликацијата работи на Mi stick?
Toa ne e android tv, tamu imas druga verzija na android i ne ti go pronaogja kako sertificiran google android tvImam vakov ne moze da se instalira a ja ima na play store
Da, raboti i na mi stick i na fire stick ja imam koristeno na dvataДали XploreTV апликацијата работи на Mi stick?
Преку Play store ја инстслираш?Toa ne e android tv, tamu imas druga verzija na android i ne ti go pronaogja kako sertificiran google android tv
Автоматски споено мислење:
Da, raboti i na mi stick i na fire stick ja imam koristeno na dvata
Da na Mi Stickot, na Fire Tv imas poseben Store za niv isto i tamu ja imaПреку Play store ја инстслираш?