Хорор филмови

Па тоа е проблемот брат мислам нее пробел колку што мене не ми се допаќа што е ефтина имитација на филм од 80 а е правен во 2009
Другот што ми го постираш не е никаков репер што некој дадол позитивно мислење на овај филм можи и за секој филм и за најдобриот да најдеш лошо мислење и за најлошиот одлично мислење така да не се повторуваме се е до прашање на вкусови :smir:

Јас сум повеќе по јапонскиот хорор(духови,клетви,женски со црна коса облечени во бело што искачаат од телевизор?!)
значи
The Ring(Ringu)
The Grudge(JU-ON)
Shutter
Chakushin Ari(One Missed Call)
Ми се онака нај-нај филмови

и Hellraiser(од овој филм како мал имав кошмари)

gurotesuku_mb05.jpg

НАЈГАДНИОТ, НАЈПСИХОПАТСКИОТ, НАЈЛУДИОТ, НАЈГРОЗНИОТ И СЕ НАЈ НАЈ ВО НЕГАТИВНА СМИСЛА ФИЛМ НА ДЕНЕШНИЦАТА!

Поарно не го гледајте ако неможете да поднесе сечење на јајца, пениси, брадавици (женски), прсти, раце, очи и друго.

Бреее Ова е надвор од сите граници ....Да повраќаш на сред филм!!!

Луѓе дај пишете некои топ хорори ептен ми се гледа,пошо све едни со ги зиам врска немаат незнам како им дозволуваат да праат такви филмови :toe:

Луѓе дај пишете некои топ хорори ептен ми се гледа,пошо све едни со ги зиам врска немаат незнам како им дозволуваат да праат такви филмови :toe:

Па има многу зависи, дали ти пречи да гледаш постари филмови?

Пробај некој од овие,

1.Angel Hearth

2.The Dark Half

3.The Strangers

4.Don't look now

5.Session 9

6.Jacob's ladder

7.The Others.

8. The House of the Devil

9. Black Christmas (1973)

10. Burnt Offerings

Па има многу зависи, дали ти пречи да гледаш постари филмови?

Пробај некој од овие,

1.Angel Hearth

2.The Dark Half

3.The Strangers

4.Don't look now

5.Session 9

6.Jacob's ladder

7.The Others.

8. The House of the Devil

9. Black Christmas (1973)

10. Burnt Offerings

Фала друже..ќе пробам да најдам некои од овие..

Но проблемо за хорор филмови сум тата мата, ма и за други :)

Но проблемо за хорор филмови сум тата мата, ма и за други :)

:) дај пиши некој од поновиве(06.07.08 овие години),за да можам да ги зеам..овие некако стари ептен ми се..а за спустање иам проблем :cry:

Ќе беше подобра да ги копираше само насловите, вака на пример: The Hills Have Eyes (2006)

За да не мораме да кликаме секаде... :)

Кажете некој понов - ама стварно страшен да е

Си доби 4-5 црвени картони и си отиде автоматски на бан од една недела.
Сите ти беа од мене, за да ти текнит да не се куропецаш кајшо не требит.

A ti li ke mi kazuvas ja kaj da se kuropecam, ti imas 10 crveni od mene, 11 e fatalen:toe:

не сум го гледал ни првиот дел,а би сакал да се пријавам за овие 7000 фунти.Баш ми се допаѓаат вакви филмови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom