Хорор филмови

A Hills Have Eyes 1 i 2???
Многу добри филмови, кецот мене повеќе ми се допадна.
Ама не е да кажеме многу страшен, повеќе е интересен за гледање...
Има некои страшни сцени, ама не е тоа тоа, после да неможеш да заспиеш.. :)

Многу добри филмови, кецот мене повеќе ми се допадна.
Ама не е да кажеме многу страшен, повеќе е интересен за гледање...
Има некои страшни сцени, ама не е тоа тоа, после да неможеш да заспиеш.. :)

posle takov kec tesko da napraveja bolja dvojka...eden od najnapnatite filmovi sto sum gi gledal voopsto, a sum gledal mnogu takvi ::nesvest:

До сеа го гледав 30 Days of Night, не толку гаден/страшен хорор со вампири.
Ако сакате да го видите Џош Хартнет како сече глави со секира, тогаш гледајте го.
И да, крајот е многу тажен...

Вчера го гледав филмот Мртва тишина(Dead silence). Многу закон хорор/трилер, до крај не се знае што како. Вреди да се погледне, нема да згрешите ако одвоите 1 час и 27 минути :helou:

popup.php

darknes falls ,, the gravedancers

не се којзнае што ама на некој моменти ке те извади од памет:vozbud:

Вчера го гледав филмот Мртва тишина(Dead silence). Многу закон хорор/трилер, до крај не се знае што како. Вреди да се погледне, нема да згрешите ако одвоите 1 час и 27 минути :helou:

popup.php
Да не мислиш на филмот со таа куклата ? Е ако е тој, стварно е еден од најглупавите, најдосадните и најмизерните хорор филмови кои некогаш сум ги гледал!!

deadsilence_mini.jpg

??

Да не мислиш на филмот со таа куклата ? Е ако е тој, стварно е еден од најглупавите, најдосадните и најмизерните хорор филмови кои некогаш сум ги гледал!!

deadsilence_mini.jpg

??

Reziserot na SAW go rezirase ovaj film .

catacombs.jpg

filmov e sema...celo vreme devojkava trcka ..hehe..a ustvari na krajot ke bidee.....auuu ..nejkam da se setam..ja poremetija:tapp:

fbxsap.jpg

ако го сака некој...на пп.....се збореше дека у кино паѓале у несвест од филмов (не у македонија :nesum:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom