Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе, криза ме фати, брзо кажете предлог за некој добар хорор.. :jaj:
Го имам гледано Прстен и е стварно добар хорор.Пред некој ден го гледав Погрешен чекор.Интересен, иако наместо страшен мене ми беше смешен.Сите тие колења, бесења, крвопролевања во филмот ми беа смешни.Плус со друштво го гледав и ни х од хоророт немаше![]()
Прстен не е добар, фантастичен е! Двата дела ги имаш гледано?
Не, само првиот го имам гледано.Не сум се заинтересирал за вториот да го најдам, а би го гледал.Ти го имаш гледано?Добар е?
Да не мислиш на "Погрешно свртување" (Wrong Turn) ?Го имам гледано Прстен и е стварно добар хорор.Пред некој ден го гледав Погрешен чекор.Интересен, иако наместо страшен мене ми беше смешен.Сите тие колења, бесења, крвопролевања во филмот ми беа смешни.Плус со друштво го гледав и ни х од хоророт немаше![]()
Дај препорачај некој јапонски хорор да гледаме па ќе видиме што како :smir:Samo japonski horori priznavam , a nivnite prerabotki koj gi pravat amerikancite se cista glupost , gi pravat samo za pari bez razlika dali e dobar filmot ili ne , ccccc ... katastrofa !
Дај препорачај некој јапонски хорор да гледаме па ќе видиме што како :smir:
The Eye 1/2/3.Дај препорачај некој јапонски хорор да гледаме па ќе видиме што како :smir:
The Eye 1/2/3.