Хорор филмови

Според мене дефинитивно најстрашниот хорор филм е Прстен. Прв пат го гледав кога бев прво - трето одделение и од тогаш си ги памтам стравовите што ги имав додека го гледав:D Уствари Прстен е и првиот хорор филм кој го имам гледано.

Иначе како добар хорор филм би го препорачал и A Haunting in Salem. Можеби и не е нешто престрашен, но има добар тек и содржина.

Луѓе, препорачајте нешто слично на ова или ова, тој тип на хорори ми е интересен, а оддамна немам гледано нешто стварно добро...

Луѓе, препорачајте нешто слично на ова или ова, тој тип на хорори ми е интересен, а оддамна немам гледано нешто стварно добро...
High tension, francuski mislam deka e filmot.[DOUBLEPOST=1494528212][/DOUBLEPOST]
High tension, francuski mislam deka e filmot.

Гледано :D Тој треба да биде третото "ова", ама сум заборавил да го напишам.
Филм у пм, ноктите до пола ги имам изгризано на него..
Vacancy? Слично ама со млад брачен пар кој има проблеми :)

Предложете некој хорор налик Синистер, Амитивил ??
Само не некој идиотски ко Ба ба дук или како и да се викаше срањето.

Предложете некој хорор налик Синистер, Амитивил ??
Само не некој идиотски ко Ба ба дук или како и да се викаше срањето.
Како Амитивил прво што ми текна е The haunting in Connecticut само што тука немаш влијателна глума од еден актер како од Рејнолдс :D

Како Амитивил прво што ми текна е The haunting in Connecticut само што тука немаш влијателна глума од еден актер како од Рејнолдс :D
Гледан ми е.Искрено претешко ми се погодува хорор последниве 5-10 години со што ја изгубив желбата за жанров.

Гледан ми е.Искрено претешко ми се погодува хорор последниве 5-10 години со што ја изгубив желбата за жанров.
Проблемот е што во вакви филмови, музиката е 90% од филмот. Петок 13 ќе го земам за пример, сега да го пуштат на ТВ, колку и да се клише такви масакри во 2017, знам дека ќе се усерам од страв од тоа напетата музика :D во денешниве хорори музиката во споредба со оние од пред речиси 30 годините е како полифона мелодија во споредбата со FLAC фајл.

Sinister ми е добро направен филм.Се качува на таванот и буквално ништо не се случува или ќе турне некоја кутија а ти се :гомце: од страв.Повеќето постари филмови го имаат тој ефект.Не е толку до приказнта колку што е до ефектот.Или па веќе е видено се во хорорите па неможе да има напредок па затоа ни скурчиле.Сеа поновиве филмови ми се крано идиотски, особено изгледот на суштествава кои треба да те плашат:facepalm:

Има некои најави за It Comes At Night, демек ќе бил многу јак.
Има оценка 8.1 на имдб, а премиерата му е тек на 9ти јуни... ќе видиме што ќе испадне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom