- Член од
- 18 март 2017
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 65
Добар, држи внимание и интересен тек на приказната.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар, држи внимание и интересен тек на приказната.
High tension, francuski mislam deka e filmot.[DOUBLEPOST=1494528212][/DOUBLEPOST]
High tension, francuski mislam deka e filmot.
Гледано
Vacancy? Слично ама со млад брачен пар кој има проблемиГледаноТој треба да биде третото "ова", ама сум заборавил да го напишам.
Филм у пм, ноктите до пола ги имам изгризано на него..
Како Амитивил прво што ми текна е The haunting in Connecticut само што тука немаш влијателна глума од еден актер како од РејнолдсПредложете некој хорор налик Синистер, Амитивил ??
Само не некој идиотски ко Ба ба дук или како и да се викаше срањето.
Гледан ми е.Искрено претешко ми се погодува хорор последниве 5-10 години со што ја изгубив желбата за жанров.Како Амитивил прво што ми текна е The haunting in Connecticut само што тука немаш влијателна глума од еден актер како од Рејнолдс![]()
Проблемот е што во вакви филмови, музиката е 90% од филмот. Петок 13 ќе го земам за пример, сега да го пуштат на ТВ, колку и да се клише такви масакри во 2017, знам дека ќе се усерам од страв од тоа напетата музикаГледан ми е.Искрено претешко ми се погодува хорор последниве 5-10 години со што ја изгубив желбата за жанров.
Предложете некој хорор налик Синистер, Амитивил ??
Само не некој идиотски ко Ба ба дук или како и да се викаше срањето.