Хорор филмови

Несакам ич,навечер имам кошмари,не гледам ретко да уклучам хорор филм

Вчера го гледав Underworld, за тепање време ми се интересни. Ама она беше прилично лошо шо знам. Па кога извадија тоа пушките, пукање небаре Кум ебаго :D
Слаб, можеби најслаб од сите останати.

И коа се избаци Селена плавуша......

Вчера го гледав Underworld, за тепање време ми се интересни. Ама она беше прилично лошо шо знам. Па кога извадија тоа пушките, пукање небаре Кум ебаго :D
Слаб, можеби најслаб од сите останати.

simnat mi e zaso me demotiviras
@grande-juve mu e top10 godinava, neka kaze
на почеток малку време му треба да се спреми и да ни ги покаже ликовиве, константен билд ап, напнат, држи, и здрма неколку пати, Under the Shadow
ептен ми се погоди за мој вкус..

исто препорака и за Henry: Portrait of a Serial Killer, може и не е класичен хорор, али што имаше неколку сцени баш језиви беа.. Рукер како изглуми алал му вера

Многу добар првите 40-на минути The Monster, тоа е тој иделен сетап на хорор филм, мрачна шума, изолација, дожд, безпомошни.......

Штета што после средината не се одржува на истото ниво, уствари сетапот и опркужувањето го праат да биде "добар" иначе е мех.

Го гледав The Void,си го сакам назад врмето што го изгубив,мизерија од филм.

Ги изглеав the autopsy of Jane Doe и Don't breathe вчера. Аутопсијата ми беше интересен, сaмата сцена, језивите песни у позадина, почетокот на филмот држеше тензија после не толку, и крајот... претпоствувам остави простор за втор дел.

Don't breathe досаден. Интересна приказна со малку извлечено од неа.

Го гледав The Void,си го сакам назад врмето што го изгубив,мизерија од филм.
Ги изглеав the autopsy of Jane Doe и Don't breathe вчера. Аутопсијата ми беше интересен, сaмата сцена, језивите песни у позадина, почетокот на филмот држеше тензија после не толку, и крајот... претпоствувам остави простор за втор дел.

Don't breathe досаден. Интересна приказна со малку извлечено од неа.

http://www.imdb.com/title/tt4972582/reference

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom