Хорор филмови

Јас многу повеќе од човек се плашам баш поради фактот дека немало таква натприродна сила што преплашила некого до смрт за разлика од психопат да речеме. Индивидуално е сепак.

Јас многу повеќе од човек се плашам баш поради фактот дека немало таква натприродна сила што преплашила некого до смрт за разлика од психопат да речеме. Индивидуално е сепак.

А замисли сe what if you felt it first?! :rolleyes:
Пошо скоро во сите хорори актерите се првите кои се соочиле со нештото, сигурно не им се случувало почесто за да знаат како да се справат.

Dark Was the Night (2014)

Арен беше. Праен како класициве со тмурна атмосфера која на моменти наликуваше на Silent Hill, само со помодерен елемент. Имаше и мех моменти, ама се на се ок хорор кој го задржува вниманието.

Dark Was the Night (2014)

Арен беше. Праен како класициве со тмурна атмосфера која на моменти наликуваше на Silent Hill, само со помодерен елемент. Имаше и мех моменти, ама се на се ок хорор кој го задржува вниманието.

Некни го гледав, ами арен беше. Само мислам дека го претерале со креацијана на створењено, гледајчи го, очекував нешто друго, а ко го покажаа.... бегај, ко од Дум да гебам. Пошо имам читано за ова створењево Вендиго и го замислував сосем поинаку шо по правило и требаше да наликува така, али ок.
А плус и многу лесно го совладаа шо ми делуваше глупо некако...

И шо, на крајот па сите умреа а? :)

Некни го гледав, ами арен беше. Само мислам дека го претерале со креацијана на створењено, гледајчи го, очекував нешто друго, а ко го покажаа.... бегај, ко од Дум да гебам. Пошо имам читано за ова створењево Вендиго и го замислував сосем поинаку шо по правило и требаше да наликува така, али ок.
А плус и многу лесно го совладаа шо ми делуваше глупо некако...

Цел филм го раскажа да те е..ам. Не морада го гледа никој на темава :D Да, се согласувам со сето напишано, Вендиго има малку поинаков изглед. Инаку веројатно едно лесно се совладуваше, ама целовреме биле повеќе и така некако напаѓале. Зато растур праеа.

Арен хорор за тепање време. И за крајот си точен.

Последно уредено:
Абе јас убо ви реков и на двајцата... Шо ќе ви е хорор кај шо сите се спасува, шо хорор е тој? ;)

Абе јас убо ви реков и на двајцата... Шо ќе ви е хорор кај шо сите се спасува, шо хорор е тој? ;)
Друг пат во сполјер клавај ко че раскажуваш хорор :D Вака нема поента да те *ам. И најмногу да ми се гледа хорор на светот вечер нема да го пуштам ако цел ми го раскажиш. Го рушиш филингО.

Друг пат во сполјер клавај ко че раскажуваш хорор :D Вака нема поента да те *ам. И најмногу да ми се гледа хорор на светот вечер нема да го пуштам ако цел ми го раскажиш. Го рушиш филингО.

Ај бе шо т*бам... То че прам сеа, спојлери че клавам. Можи долгометарска рецензија му напрајв, две реченици само кажав. :unsure:
И то дека сите умреа...:angel:[DOUBLEPOST=1447181276][/DOUBLEPOST]
И за крајот си точен.

Дури и појче си крив...
Уживај, заедно сме. ;)

Последно уредено:
(y)
Доста заебан и контроверзен филм би рекол, посветен на еден од најголемите сериски убијци во Џермнија, Fritz Haarmann.

Ретко пишувам, скоро ич :) кој не го гледал за мене еден од најдобри хорори Exorcist The Beginning

Sent from my iPad using Tapatalk

Ај некој ако го има гледано Pay the Ghost (2015) со Nicolas Cage да ми каже каков е и дали вреди да изгубам време и да го глеам :D

Ај некој ако го има гледано Pay the Ghost (2015) со Nicolas Cage да ми каже каков е и дали вреди да изгубам време и да го глеам :D
Јас би немал храброст да гледам хорор со Николас Кејџ :D Си го сакам времево.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom