Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас многу повеќе од човек се плашам баш поради фактот дека немало таква натприродна сила што преплашила некого до смрт за разлика од психопат да речеме. Индивидуално е сепак.
Dark Was the Night (2014)
Арен беше. Праен како класициве со тмурна атмосфера која на моменти наликуваше на Silent Hill, само со помодерен елемент. Имаше и мех моменти, ама се на се ок хорор кој го задржува вниманието.
Цел филм го раскажа да те е..ам. Не морада го гледа никој на темаваНекни го гледав, ами арен беше. Само мислам дека го претерале со креацијана на створењено, гледајчи го, очекував нешто друго, а ко го покажаа.... бегај, ко од Дум да гебам. Пошо имам читано за ова створењево Вендиго и го замислував сосем поинаку шо по правило и требаше да наликува така, али ок.
А плус и многу лесно го совладаа шо ми делуваше глупо некако...
И шо, на крајот па сите умреа а?![]()
Е шо ќе го гледам, и така знам дека на крајот сите умреле![]()
To e нема исав берзеркеров како се (не)раскажува филмЕ шо ќе го гледам, и така знам дека на крајот сите умреле![]()
Друг пат во сполјер клавај ко че раскажуваш хорорАбе јас убо ви реков и на двајцата... Шо ќе ви е хорор кај шо сите се спасува, шо хорор е тој?![]()
Друг пат во сполјер клавај ко че раскажуваш хорорВака нема поента да те *ам. И најмногу да ми се гледа хорор на светот вечер нема да го пуштам ако цел ми го раскажиш. Го рушиш филингО.
И шо, на крајот па сите умреа а?![]()
И за крајот си точен.
Јас би немал храброст да гледам хорор со Николас КејџАј некој ако го има гледано Pay the Ghost (2015) со Nicolas Cage да ми каже каков е и дали вреди да изгубам време и да го глеам![]()