Хорор филмови

Мислам дека во почетокот на Јуни негде..
--- надополнето: 17 мај 2013 во 19:51 ---

Шозбораш бе друже која 2011? Jeepers Creepers 3 треба да излези дури ова лето. (на почетокот на јуни) така прочитав негде..

Да да, годинава треба да излези, моја грешка. :)
п.с. Брзо ти текнало да ме цитираш. :)

House of 1000 corpses, режија Rob Zombie. Го гледав пред некој ден, умрев од смеење, многу добар хорор-комедија.

Конечно,

Stoker.2013.720p.BluRay.x264.DTS-HDWinG

а исто и

V.H.S.2.2013.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264

Конечно,

Stoker.2013.720p.BluRay.x264.DTS-HDWinG

а исто и

V.H.S.2.2013.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264

Stoker ne e kao americka reinkarnacija na Oldeuboi? Pisaj dali vredi da se simne. :)

Inaku
The.Last.Exorcism.Part.II.2013.UNRATED.720p.Bluray.x264-BLOW
Sakav horor, ama ova da ti produzuvalo prikaznata, pa 2 dela ne mi se gledaat ako ne gi biva? nekoj da kaze zbor dva za kecot?

Stoker ne e kao americka reinkarnacija na Oldeuboi? Pisaj dali vredi da se simne. :)

Не сум го гледал се` уште, ама не е америчка верзија на Oldboy, туку режисерот е ист. Затоа и очекувањата дека е добар. Римејкот на Oldboy ќе излезе оваа година од Спајк Ли со Сејмуел Џексон, Елизабет Олсен и не ми текнува кој друг.

VHS 2 испадна многу подобар од кецот. 7/10

VHS 2 испадна многу подобар од кецот. 7/10

феноменално остварување . Имаше 2-3 фејл сцени , кога не се доби очекујваниот ефект , туку напротив . Ама сепак , за нов хорор филм беше "Уау" што би рекла Лоба.

Моментот "Папа" ме преврте од кревет . :pos:

Моментот "Папа" ме преврте од кревет . :pos:

Најјак ми беше тој дел од филмот, класа повеќе од другите три. Oна „папа“ ми беше како режисерот да ги зафркава гледачите, ама нека го. Инаку, не знам дали ти е гледан, ама истиот режисер има режирано дел и од The ABCs of Death.

Повеќе сум по оние постарите хорори The Exorcist,Halloween,Friday the 13th,The Amityville Horror,The Omen,Nightmare on Elm Street,The Chainsaw massacre,Evil dead,Poltergeist,Carrie,Misery тука може и The Ring,Case 39,Dead Silence,Orphan,Jeepers Creepers,Gothika,I know what you did last summer и други не ми текнуваат веќе:).

http://www.imdb.com/title/tt1591095/?ref_=sr_1

Според мене во топ 5, само има неколку сцени шо стварно го резилат филмчево, тој шо го гледал знае за шо зборувам но мислам дека вреди да се гледа :)

Има едно поговoрка што вика... "Крајот го краси делото", арно ама овде е обратното. (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom