Хорор филмови

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
овој е добар, не знам зашто не е попознат

Alice Sweet Alice (1976)
*не ставам линк од ИМДБ зш пишале спојлер за нешто што се случува на самиот почеток

слешер-мистерија, има така некој giallo филинг, потсеќа по малку на Don't Look Now (види постер)
језива музика, добра глума, интересни бизарни ликови, впечатливи насилни сцени кои ти остануваат во сеќавање...:eek: малку изглеаше може развлечен при крајот али надоместува после, непредвидливо и јако завршува...
па уште филингот коа гледаш ВХС рип со залепен шведски превод :D ,....пак оваа верзија ја препорачувам наместо ДВД рипот зш има една добра сцена што се однесува на врската помеѓу главните ликови...
...деби на Брук Шилдс иначе :P

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Топ филм, кога го гледав како мал ме уништи тоталнo, штета што ми е 3 пати гледан :(

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
The Lords of Salem,

Worth the watch, but.....you don't want to...

Представа на еден извитоперен ум, имате предупредување од мене, многу експлицитна содржина! окултен филм на Роб Зомби, во едно поинакво светло, или поточно темнина :eek:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Мамата не можев да ја сфатам сериозно бидејќи претходно прочитав дека личела на Сара Џесика Паркер и затоа не ми беше страшна. :D
Хаха најјако. Сега кога спомна стварно личи. :eek:

Мене пак ептен ми се допадна Mama, онака full package е со солидна приказна и доста тензија. Јас повеќе сум фан на хорори каде не се покажуваат "створењата", нели секогаш непознатото е пострашно, но во овој случај сакав да ги видам и овие моменти сепак дека прочитав дека Guillermo del Toro замешал прсти. Без разлика што беше темен филмот изобилуваше со бои и детали во секој кадар, музиката беше многу морничава. Имаше малце и клише моменти, но ништо што не е својствено за хорор филм. :)

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
547
Поени од реакции
328
Ми делува како Хостел 3 (сквернавење), се мислам со денови дали да го глеам. Пуста љубопитност.
Ne go gledaj ovde luge zborat za b produkcija, e ovoj e c,epten nikakov pa use 3d go napraile

G

garthok

Гостин
Ne go gledaj ovde luge zborat za b produkcija, e ovoj e c,epten nikakov pa use 3d go napraile
Го гледав, не е толку срање бар продукциски и глумата е солидна и имаше една две добри сцени. Сценариото е плитко, предвидливо и има нелогичности.

P

PewDiePie

Гостин
Барам еден хорор филм,со една девојка што ќе и умре другарката,сега оваа после веќе порасната после терапии психијатри преку сонови ќе почне почека да и се појавуваат сцени од погребот на другарка и и да сфаќа што се случило како умрела таа,ќе престојува во една куќа не се сеќавам дали кај нејзините родители или кај роднини кај другарка и така нешто,газдарицата ќе биде ептен забегана,има и едно малечко дете со кое ќе се задружи исто и детево мислам ќе има некои трауми.
Филмов го фатив на 5+

Ај ако на некој му текне нека пише име на филмов. :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Ring 1 ili 2 koj e postrasen i pubav ?

Член од
9 мај 2013
Мислења
74
Поени од реакции
14
Знае некој кога ќе излезе Jeepers Creepers 3?
Мислам дека во почетокот на Јуни негде..
--- надополнето: 17 мај 2013 во 19:51 ---
Jeepers Creepers 3 треба да излезе во 2011,Fear The Forest излезе во 2009....

Шозбораш бе друже која 2011? Jeepers Creepers 3 треба да излези дури ова лето. (на почетокот на јуни) така прочитав негде..

Kajgana Shop

На врв Bottom