Хорда или Алианса

• Креатор на темата Креатор на темата DarkCore^
  • Време на започнување Време на започнување

Алианса или Хорда

• Вкупно гласачи
    220
Ја играм алијанса али хордите се 100 пати подобри....поорганизирани се и такви срања..алијансата се мн тапа за во бг и тоа мн ме нервира....

Ја играм алијанса али хордите се 100 пати подобри....поорганизирани се и такви срања..алијансата се мн тапа за во бг и тоа мн ме нервира....
На кој сервер играш бе? :)

Па кога играв на WowScape највеке играв со Blood Elf зошто беа багосани можеше сите професии да ги научиш :vozbud: па мојот глас иде за хорда

Дададаааа Дупи Ги Алијанситееее !!!!! ќе кажам само едно - FOR THE HORDE !!!!!!

Од почеток играв алианса ама после брзо на хорда свртив. Најчесто Blood Elf i Undead...посебно овие вториве...ROCKS!!:music3:

For the memory of King Terenas! Alliance FTW!!

Кога почнував wow играв само хорда бидејќи расите едноставно му се подобри во специализацииите и плус подобри места за левелирање имаат ..башка тоа што се многу поорганизирани и подобри во БГ....сега оваа година за прв пат сменив алианса поради расата мејџ(гноме мејџ е најдобар) и мислам дека хордите сеуште владеат..(иакос е навикнав на алиансата)!

Кога почнував wow играв само хорда бидејќи расите едноставно му се подобри во специализацииите и плус подобри места за левелирање имаат ..башка тоа што се многу поорганизирани и подобри во БГ....сега оваа година за прв пат сменив алианса поради расата мејџ(гноме мејџ е најдобар) и мислам дека хордите сеуште владеат..(иакос е навикнав на алиансата)!

Е ова е точно за хордите.

Нема веза зависи серверот ..а за Бг преку ден Хорда рулзз ..али после 12 си правиш кеиф со алијанса , си играм алијанса веке 5 год ама прекy тоа ми е..од нив сега неш хорда играм али изгледа лош сервер сум одбрал :)
али заклучок Хорда поради Таурен warrior, не за друго делуваат страшно :))

Хорда!... Таурен Друид играм од секогаш...

FOR THE ALLIANCE !!!!
играм алианса бидејки тоа почнав и тоа ке останам !!
иначе мислам дека нема разлика помегју алиансата и хордата..
--- надополнето: Oct 7, 2011 12:13 PM ---

немора да значи дека хордата е по организирана !
играм алианса..
имам одиграно напад на огримар 80 души .во градот им седевме 6 саата и не можеа да не избркаат иначе беа 5 гилда .
можеш да замислиш какво било..??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom