Хорда или Алианса

• Креатор на темата Креатор на темата DarkCore^
  • Време на започнување Време на започнување

Алианса или Хорда

• Вкупно гласачи
    220
Хорда нормално, алијанса играат само деца кои сеуште носат пелени:tapp:
Мислиш обратно ... јас сум за хорда , али таму се највеќе децата . Алијанса се само себични педери и глупи луѓе ...

Хорда е стопати боље,мислам и у изглед и у све а башка еден од најаките гилдови во свет наречен Енсидиа(поранешен Нилиум) е horde-гилд:):):)

Мислиш обратно ... јас сум за хорда , али таму се највеќе децата . Алијанса се само себични педери и глупи луѓе ...
тапа си дечко.. баш сите деца играат АЛИЈАНСА! све се набови таму! :D

И шо има врска дали алијанса играат педери, мали деца ова она ::D::D::D

Иначе хорда :)

па друже... мали деца не разбираат.. ај педерите се пореметени знајме.. него иди ти со мали деца напраи ПУГ негде.. и однесиси 300 голда за поправки :D

За квестови Алијанса дефинитивно мн се болје квестовите. Иначе хорда владее. FOR THE HORDE!!!! hahaha :vozbud:

За квестови Алијанса дефинитивно мн се болје квестовите. Иначе хорда владее. FOR THE HORDE!!!! hahaha :vozbud:

Јас играм алијанса само... многу ми се супер.Хорда имаат гадни раси пр.Undead женка рофл хахаххааххаха ама затоа пак ја имаат Blood Elf женката пичка прва калса хаха али шо се само педерастичи Blood Elf машките лелеее хахаха...Иначе си ги играм алијансата супер ми се.

Јас играм алијанса само... многу ми се супер.Хорда имаат гадни раси пр.Undead женка рофл хахаххааххаха ама затоа пак ја имаат Blood Elf женката пичка прва калса хаха али шо се само педерастичи Blood Elf машките лелеее хахаха...Иначе си ги играм алијансата супер ми се.
Малце поише педерастични се :pos:
Освен за пала, за друго не признавам Blood Elf.:baeh:

значи вака.
Одамна ме сум постирал на темава
но во World of Warcraft e важна јачината.
Rogue се најјаки кога се Undead бидејки нивната Раса има најјак Agility и тоа им овозможува јачина
ова е пример.
Значи според мене Алијанса се подобри
Квестовите се подобри, има хармонија.
Кај хордите трчи трчи човек
кај алијансите сите си помагаат! и се ценат!:pipi:

Друже не тропај жити се, алијанса се ценат и помагаат, хорда не, од кај ти тоа?

Друже не тропај жити се, алијанса се ценат и помагаат, хорда не, од кај ти тоа?

добро така изгледа.
многу ви е пуст островот.
Сега во паралелен свет очекувам многу повеќе од вас! :smir:

Ја играм алијанса него сеа и нема некоја разлика... пре тбц беше разликата то пала/шаман... сеа е исти курац само зависи од играчите... на мојов сервер најјакиот гилд е хорда ама иам многу пријатели алианса и не се мењам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom