Хорда или Алианса

Алианса или Хорда

• Вкупно гласачи
    220
Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Тука ќе гласате која страна има подобри раси херои и др.
Јас искрајно Алианса ја играм повеќе затоа што има подобри работи:toe:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
а јас се мислам дали да одам да јадам или не

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Crazy P0Y0L напиша:
а јас се мислам дали да одам да јадам или не

:zver: Иначе вакви теми на никому нема да му бидат од полза, никоја не е подобра, го бирате вашиот изглед.

Член од
18 март 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
alliance се најболји не зезај. бегај со хорда ли ќе играм оние со тие мртовцине таму, кај ги стаиле па тие за раса, многу се гадни :)

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
aliansa radi ilidan inace ubavi se undead :P

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Morbidnio напиша:
aliansa radi ilidan inace ubavi se undead :P
Abe dete, so se razbiras ti od WoW...igrata e za +12dog(a jas mislam treba da bide +16)a ti kolku imas 13,14? mnogu se palite vie iako nisto ne razbirate...zivotot im se upropastuva use kako mali, idi tamu sportuvaj neso

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
Јас сум повеќе за хорда иако играм и со двете чат пат. Инаку некако ми изгледа дека сите noobови играат алијанса на почетокот но подоцна се префрлуваат на хорда. Добро сеа тоа е и до личен избор на играчот. А сега со ова Burning Cruisade повеќе играат со хорде(Blood elf највеќе) отколку со алијанса. Изгледа сите беа нетрпеливи за да ги видат high elf т.е. blood elf

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.239
Поени од реакции
84.251
За многумина, хорда има подобри суштества , барем за агро-декови. Ferocity е многу подобро од Elusive. Но, мислам дека и во тој поглед работите ќе се избалансираат со излегување на Dark Portal.
Генерално агро дековите се полесни за играње, полесно се собираат картите. А во тој домен, поради горенаведеното хорда владее.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
1307 напиша:
За многумина, хорда има подобри суштества , барем за агро-декови. Ferocity е многу подобро од Elusive. Но, мислам дека и во тој поглед работите ќе се избалансираат со излегување на Dark Portal.
Генерално агро дековите се полесни за играње, полесно се собираат картите. А во тој домен, поради горенаведеното хорда владее.
Праиме муабет за РС играта, не за картите....барем така мислам:tapp:

Efro

Happy place,happy place!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Ja pocnav aliansa,gi znam site questovi na human taka da aliansa!

Член од
3 март 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
So e ova be site aliansa? o_O ...abe hordaaa,For blood and honor!! XD

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Undead mi se najomileni . Si igrav edno vreme so Warlock i zakon e! Mnogu magii, pet, curse , life drain

Zic

Dragon Slayer
Член од
24 март 2007
Мислења
114
Поени од реакции
1
Хорда се поинтересни за играње но и Алијансата не се лоши, но Хорда си е Хорда, а најинтересно е тоа што сега со Blood Elf ќе има и Paladin кај Хордата. Ч)

Kajgana Shop

На врв Bottom