Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Ти верувам, иако постираш на топик со име Хомосексуалност, дека баш ич не те интересира оваа тема :D .
Dosta be, znaesh so znaci pod mac, se praish i ti sea glup... Glavata ti ide pod mac i ti ja secat so mechot.. :D
Тоа сакаше да каже Петровиќ. :D

Dosta be, znaesh so znaci pod mac, se praish i ti sea glup... Glavata ti ide pod mac i ti ja secat so mechot.. :D
Тоа сакаше да каже Петровиќ. :D

Да де, у 21ви век. Сигурен сум дека (и ти и он) бил сериозен. А не дека мислел дека сака неговиот "мач" врз нечие лице да се "оштри".

Да де, у 21ви век. Сигурен сум дека (и ти и он) бил сериозен. А не дека мислел дека сака неговиот "мач" врз нечие лице да се "оштри".
Не, не, ја не бев сериозен. Се шегував. (тоа не значи дека сум геј.) А Петровиќ беше сериозен. :D

Не, не, ја не бев сериозен. Се шегував. (тоа не значи дека сум геј.) А Петровиќ беше сериозен. :D

Па истото и за него важи. На далеку понеприфатливи места не се дрзнуваат да изиграваат такви дивјаци не па тука на Балканов. Друго и личното мислење дали е океј или не е океј според него (зборам стриктно постапките и методите спомнати во видеото).

Еве доказ кои најмногу ја пренесуваат сидата
Автоматски споено мислење:

Од 42 заболени 37 се заразиле од педерлук.

Еве доказ кои најмногу ја пренесуваат сидата
Автоматски споено мислење:

Од 42 заболени 37 се заразиле од педерлук.
Не научиле на време дека гзот се користи само за какање.

Не научиле на време дека гзот се користи само за какање.
Или што би рекол Миле Паника, да научат дека тоа е излез а не влез...
Али гледај статистикава, вели сите 42 заразени се мажи. Тоа е индиција дека и за останатите 5 е сомнително колку точно одговориле околу тоа од каде ја фатиле сидата, изгледа им било срам да кажат оти се педери. Инаку ке имаше ваљда и некоја жена заразена од која некој од тие петорица се заразил или на која и ја пренел сидата....

Или што би рекол Миле Паника, да научат дека тоа е излез а не влез...
Али гледај статистикава, вели сите 42 заразени се мажи. Тоа е индиција дека и за останатите 5 е сомнително колку точно одговориле околу тоа од каде ја фатиле сидата, изгледа им било срам да кажат оти се педери. Инаку ке имаше ваљда и некоја жена заразена од која некој од тие петорица се заразил или на која и ја пренел сидата....

Џанаци што користеле иста игла?

Џанаци што користеле иста игла?
Денес само богати деца се дрогираат со такви технологии. Ние сиромаштијата уште сме на трава и Охо во најлон кеса.
За беља и кесите ни ги поскапеа сега. :(

Последно уредено:
Kakvi homoseksualci, kakvi lezbejki
Dajte mi na mene lezbejka odma kje ja preobratam hhhhhhh

Мислам дека станав лезбејка по муабетов. Ngl те бива за преобратвање.
Ќотекот од рајот е испаднат, сеа на педерчињата па тоа им е убаво. (за нив само мачот е спасот)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom