Shakespear
Need moar drugs
- Член од
- 25 јули 2015
- Мислења
- 2.418
- Поени од реакции
- 2.043
Но сепак можат да одгледаат нов животPa normalno. Ne možat 2 pedera da napraat nov život.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Но сепак можат да одгледаат нов животPa normalno. Ne možat 2 pedera da napraat nov život.
Ама не можат ДА НАПРАВАТ.Но сепак можат да одгледаат нов живот![]()
Можат, нека си вдомат куче.Но сепак можат да одгледаат нов живот![]()
Во кој свет ти се наоѓа аналогијава, брат? Тој што вози ферари е победникот, а не некојси работник од фабрика што го произведува.Ама не можат ДА НАПРАВАТ.
На пример ја можам да направам ферари. Ти не можеш. Можеш само да го возиш.
Јас сум креаторот. Така да јас сум победникот повторно.
Во кој свет ти се наоѓа аналогијава, брат? Тој што вози ферари е победникот, а не некојси работник од фабрика што го произведува.
Сепак тој што ќе го одгледува детето, ќе го храни, ќе му нуди љубов е победникот.Сигурно победникот е тој што ќе го направи ферарито, ќе го склопи, ќе направи мотор, каросерија, седиште, кожа, све..
Ти ќе го купиш со парите на мама и тато и ќе се курчиш низ центарот на градот.
Размисли кој е победникот.
А зашто јас што сум го направил детето ја да не го хранам? Шо, ја нема да го хранам или шо ти е поентава?Сепак тој што ќе го одгледува детето, ќе го храни, ќе му нуди љубов е победникот.
Никој нема да им ги краде децата од мајката и таткото. Самите си направиле одлука да го остават како сирак, или починале, или им било одземено бидејќи се неспособни.А зашто јас што сум го направил детето ја да не го хранам? Шо, ја нема да го хранам или шо ти е поентава?
И кога ќе го прашаат у школо како се вика мајка ти и татко ти? Шо ќе им рече?Никој нема да им ги краде децата од мајката и таткото. Самите си направиле одлука да го остават како сирак, или починале, или им било одземено бидејќи се неспособни.
Ќе каже имам само мајки, или само татковци. Што е толку тешко да се одговори тоа?И кога ќе го прашаат у школо како се вика мајка ти и татко ти? Шо ќе им рече?
Па ќе го дупат... мислам ќе го зезаат. Како бе 2ца татковци? Па кај ти е мајката?Ќе каже имам само мајки, или само татковци. Што е толку тешко да се одговори тоа?
И? Кое дете не го зезале за нешто небитно? И нема да биде како што е денес. Децата ќе ги научат дека постојат истополови семејства и да ги почитуваат.Па ќе го дупат... мислам ќе го зезаат. Како бе 2ца татковци? Па кај ти е мајката?
И? Кое дете не го зезале за нешто небитно? И нема да биде како што е денес. Децата ќе ги научат дека постојат истополови семејства и да ги почитуваат.
Тие држави немаат еднакво право за посвојување. Се разбира дека ако добијат такво право, и тие држави ќе ги учат децата да не се сељаци. Исто и за овде.Ќе ги научат у западна Европа и во Северна Америка. На Блиски Исток, Саудиска Арабија, Авганистан, Русија, Кина тешко таа работа братче.
Ќе покаже времето.Тие држави немаат еднакво право за посвојување. Се разбира дека ако добијат такво право, и тие држави ќе ги учат децата да не се сељаци. Исто и за овде.