Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Kako e vo Nasata Zemja vo 2467ma godina?
Sega kaj nas e tek 2021 i uste ne svetnal beam-ot na svetla idnina
Dali imate barem kurvi/pijanici vo muzei ili Instituciite celosno gi smenija rabotite sto duri ne postojat kako zborovi?

Imam premnogu prasanja no ne sakam da bidam napaden
Hit me back, just to chat, truly yours, your biggest fan
This is Stan
Toa e bratce nenebiva ja da ti kazam drzavata ni e fatamorgana

Barem instituciite gledam funkcioniraat
Aj pa i na nasa glava
Ајде, само уште гејовите да посвојуваат деца и се ќе тргне кон подобро, само уште ова не дели од развиените земји и ќе живееме како нив. Не бидете заостанати и прости, за ваше добро се работи.

Значи подобро е детето, да израсне во сиромашна фамилија на татко пијаница и мајка курва,

На пијаници и курви не им се дозволува да посвојуваат деца.

На пијаници и курви не им се дозволува да посвојуваат деца.

Ama oti go napravile e ok. Inace ne im se dava, imame institucii.

Ајде, само уште гејовите да посвојуваат деца и се ќе тргне кон подобро, само уште ова не дели од развиените земји и ќе живееме како нив. Не бидете заостанати и прости, за ваше добро се работи.

Ova ti e mentalna barieriera, si za brakovi, si za prava ama decata ti e posledno nesto za koe se drzes, so ti ostanalo od Nasata Zemja pred da se iselis. Taka sme site rasteni tuka, vojnicki. I te sfakam, toa e isto kako da te ucele pomal deka 2 i 3 se 6 i ti bi se drzel do toa do kraj na zivot. Nekoi stvari sozdadeni u formative years ne se pisi brisi iskreno.

Interesno e sto ne si i sam svesen deka si veke del od progresot.

Znaci ima bad apples i good apples i kaj straight i kaj gay. Znaci ima worthy gay couple za posvojuvanje, samo treba da bidat izfiltrirani od instrument, koj veke postoi i za straight couples koi sakaat da posvojat.

Togas, sto e problemot?
Ova so pijaniot tatko e najdosadniot argument ete toa.

Choose your fighter
Pijan tatko/majka kurva v. Pedofili pederi
Arena
Nasata Zemja

:icon_mrgr:
Ko i da e problematicno semejstvo, odma zaboravame deka toa dete ima baba i dedo koi mozat da go priberat.
Ko izborot da e sveden samo na ulica vs posvojuvanje od pederi.
Автоматски споено мислење:

Zena sekako treba da ima prioritet vo posvojuvanje poradi prirodniot majcin instinkt.

Ama oti go napravile e ok. Inace ne im se dava, imame institucii.

Ova ti e mentalna barieriera, si za brakovi, si za prava ama decata ti e posledno nesto za koe se drzes, so ti ostanalo od Nasata Zemja pred da se iselis. Taka sme site rasteni tuka, vojnicki. I te sfakam, toa e isto kako da te ucele pomal deka 2 i 3 se 6 i ti bi se drzel do toa do kraj na zivot. Nekoi stvari sozdadeni u formative years ne se pisi brisi iskreno.

Interesno e sto ne si i sam svesen deka si veke del od progresot.
Не сум ја за бракови ниту пак за нивни права, туку живеам со тоа дека секој има слобода да го живее својот живот и размислувам со своја глава. Не може да мразам рандом педер како да е тоа некоја особина, работам со педер и е еден од подобрите луѓе на работа, зошто би мразел некој што е добар човек. Работата е што јас иам некој други норми и тие сум ги стекнал сам, затоа што "нашата земја" и "нашиот народ" ги нема тие норми. И исто како и сите останати и јас имам право на тие сфаќања без да ги наметнувам на друг. Децата се веќе живи суштества и имаат право на избор, свесни сме сите дека од секој аспект децата во геј брак не е добро без разлика за во што веруваме.

свесни сме сите дека од секој аспект децата во геј брак не е добро без разлика за во што веруваме.

Кажи еден апсект, а да не биде предизвикано од конзервативни предрасуди.

Кажи еден апсект, а да не биде предизвикано од конзервативни предрасуди.
Па јас последен пат кога бев на час по биологија не слушнав дека маж може да раѓа или пак жена да направи дете на жена.

Па јас последен пат кога бев на час по биологија не слушнав дека маж може да раѓа или пак жена да направи дете на жена.

Јас исто така на биологија слушнав и дека постојат мажи и жени кои не може да имаат деца. Значи поради тоа, и тие не смеат да посвојуваат деца?

Јас исто така на биологија слушнав и дека постојат мажи и жени кои не може да имаат деца. Значи поради тоа, и тие не смеат да посвојуваат деца?
Па нека посвојуваат, но прво нека имаат функционален брак составен од маж и жена.

Па нека посвојуваат, но прво нека имаат функционален брак составен од маж и жена.

Сакаш да кажеш дека самохрани мајки или самохрани татковци не смеат да имаат деца или пак да посвојуваат?

Сакаш да кажеш дека самохрани мајки или самохрани татковци не смеат да имаат деца или пак да посвојуваат?
Што мешаш теми сега, колкав е бројот на таквите луѓе за да дискутираме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom