Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Но сепак можат да одгледаат нов живот :)
Ама не можат ДА НАПРАВАТ.
На пример ја можам да направам ферари. Ти не можеш. Можеш само да го возиш.
Јас сум креаторот. Така да јас сум победникот повторно.

Ама не можат ДА НАПРАВАТ.
На пример ја можам да направам ферари. Ти не можеш. Можеш само да го возиш.
Јас сум креаторот. Така да јас сум победникот повторно.
Во кој свет ти се наоѓа аналогијава, брат? Тој што вози ферари е победникот, а не некојси работник од фабрика што го произведува.

Во кој свет ти се наоѓа аналогијава, брат? Тој што вози ферари е победникот, а не некојси работник од фабрика што го произведува.

Сигурно победникот е тој што ќе го направи ферарито, ќе го склопи, ќе направи мотор, каросерија, седиште, кожа, све..
Ти ќе го купиш со парите на мама и тато и ќе се курчиш низ центарот на градот.

Јас ќе правам после Ламборџини.

Размисли кој е победникот.

Сигурно победникот е тој што ќе го направи ферарито, ќе го склопи, ќе направи мотор, каросерија, седиште, кожа, све..
Ти ќе го купиш со парите на мама и тато и ќе се курчиш низ центарот на градот.

Размисли кој е победникот.
Сепак тој што ќе го одгледува детето, ќе го храни, ќе му нуди љубов е победникот.

Сепак тој што ќе го одгледува детето, ќе го храни, ќе му нуди љубов е победникот.
А зашто јас што сум го направил детето ја да не го хранам? Шо, ја нема да го хранам или шо ти е поентава?
Која љубов бе, 2ца стапови педери, љубов ми вика... луд си ти.

А зашто јас што сум го направил детето ја да не го хранам? Шо, ја нема да го хранам или шо ти е поентава?
Никој нема да им ги краде децата од мајката и таткото. Самите си направиле одлука да го остават како сирак, или починале, или им било одземено бидејќи се неспособни.

И кога ќе го прашаат у школо како се вика мајка ти и татко ти? Шо ќе им рече?
Автоматски споено мислење:

Никој нема да им ги краде децата од мајката и таткото. Самите си направиле одлука да го остават како сирак, или починале, или им било одземено бидејќи се неспособни.

Ќе каже имам само мајки, или само татковци. Што е толку тешко да се одговори тоа?

Ќе каже имам само мајки, или само татковци. Што е толку тешко да се одговори тоа?
Па ќе го дупат... мислам ќе го зезаат. Како бе 2ца татковци? Па кај ти е мајката?

Па ќе го дупат... мислам ќе го зезаат. Како бе 2ца татковци? Па кај ти е мајката?
И? Кое дете не го зезале за нешто небитно? И нема да биде како што е денес. Децата ќе ги научат дека постојат истополови семејства и да ги почитуваат.

И? Кое дете не го зезале за нешто небитно? И нема да биде како што е денес. Децата ќе ги научат дека постојат истополови семејства и да ги почитуваат.

Ќе ги научат у западна Европа и во Северна Америка. На Блиски Исток, Саудиска Арабија, Авганистан, Русија, Кина тешко таа работа братче.

За нешто небитно ми вика не го зезале ахахахахахахахаах

Ќе ги научат у западна Европа и во Северна Америка. На Блиски Исток, Саудиска Арабија, Авганистан, Русија, Кина тешко таа работа братче.
Тие држави немаат еднакво право за посвојување. Се разбира дека ако добијат такво право, и тие држави ќе ги учат децата да не се сељаци. Исто и за овде.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Тие држави немаат еднакво право за посвојување. Се разбира дека ако добијат такво право, и тие држави ќе ги учат децата да не се сељаци. Исто и за овде.
Ќе покаже времето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom