- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.868
- Поени од реакции
- 86.018
Meне ми се верува.Wow.
Сепак не била толку јака пропагандата колку што мислев.
Jesus, не ми се веруе ко шо не и се веруеше на колешка дека не знаев за бендот Blur.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Meне ми се верува.Wow.
Сепак не била толку јака пропагандата колку што мислев.
Jesus, не ми се веруе ко шо не и се веруеше на колешка дека не знаев за бендот Blur.![]()
Да знаеш така ќе бидеКако е тргната работава во светот за неколку децении ќе дојди време кога хомосексуалноста ќе се смета за нормална работа!!!
А пак исто така ке дојди време кога традиционалните семејни вредности (маж - жена) и створање семејство ќе се сметаат за будалска, болна и одвратна работа...
Па да, тука сте некаде веројатно со колешкава накај 50вче.Meне ми се верува.
Општа култура ни на 50 нема да имаш.Па да, тука сте некаде веројатно со колешкава накај 50вче.
На форумов се среќавам со таа кратенка, на форумов и прашувам. Зарем да прашувам на форумот за цвеќарство или автомобилизам?Да затоа што на никој не му се верува дека навистина не знаеш или немаш разум како да дознаеш наместо да прашуваш на форум.
...Дали знаеш дека Google постои ако стварно не знаеш што значи кратенката? Вакви општи информации не се прашуваат на форуми.На форумов се среќавам со таа кратенка, на форумов и прашувам. Зарем да прашувам на форумот за цвеќарство или автомобилизам?
Инаку знам на што се однесува. Ама во мое верме не постоеше термин геј, хомосексуалец, па ни ЛГБТ. Едноставно постоеше педер.
Да, знам дека постои Google. Ама во моите години малку потешко се снаоѓам. Веќе зажалив што го поставив прашањето. Наместо да добијам одговор од неколку збора, вие ми насоливте памет со цели реферати....Дали знаеш дека Google постои ако стварно не знаеш што значи кратенката? Вакви општи информации не се прашуваат на форуми.
Ke si reci covek celo vreme vo umot pederi ti se motat pa kao od opsta kultura mora da znaes se za pederite i kako si miluvaat da si se narekuvaat i klasificiraat. Ne bil peder bil dvocevka, bozem to menva nesto. Reci zgresen za bilo koj od niv i nema da zgresis. Ili onaka kako sto od sekogas sme gi oslovuvale Pederi i Lezbejki i kraj na muabetot, ke sfatat.Да, знам дека постои Google. Ама во моите години малку потешко се снаоѓам. Веќе зажалив што го поставив прашањето. Наместо да добијам одговор од неколку збора, вие ми насоливте памет со цели реферати.
Абре аман луѓе уште ли ќе го гледаме овој изрод БОКИ 13!!!??? Па овој треба да се фрли во Вардар или во Зоолошката во Скопје на некои 3 месечни тигарчиња (ама цела недела да не се ич јадени), нека си направат една убава гозба!!!Браво за отецот,издржано и прецизно!
Фрлен е тој на правото место ,што се секираш?Абре аман луѓе уште ли ќе го гледаме овој изрод БОКИ 13!!!??? Па овој треба да се фрли во Вардар или во Зоолошката во Скопје на некои 3 месечни тигарчиња (ама цела недела да не се ич јадени), нека си направат една убава гозба!!!
Веќе напишав дека зажалив што го поставив прашањето...
Го притворија и што понатаму?Фрлен е тој на правото место ,што се секираш?![]()
Не тоа не е моја приказна но никој нема право да се меша во туѓите животиможеби не[DOUBLEPOST=1563114548][/DOUBLEPOST]
Машала, те погоди у живец?
Ја раскажа твојата лична приказна и те потресе?
Не се возбудувај толку, така е кај нив у село. Он не знае за друга перспектива.