Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Како е тргната работава во светот за неколку децении ќе дојди време кога хомосексуалноста ќе се смета за нормална работа!!!

А пак исто така ке дојди време кога традиционалните семејни вредности (маж - жена) и створање семејство ќе се сметаат за будалска, болна и одвратна работа...
Да знаеш така ќе биде
Ако не се престане со рекламирање на овие работи

Да затоа што на никој не му се верува дека навистина не знаеш или немаш разум како да дознаеш наместо да прашуваш на форум.
На форумов се среќавам со таа кратенка, на форумов и прашувам. Зарем да прашувам на форумот за цвеќарство или автомобилизам?
Инаку знам на што се однесува. Ама во мое верме не постоеше термин геј, хомосексуалец, па ни ЛГБТ. Едноставно постоеше педер.

На форумов се среќавам со таа кратенка, на форумов и прашувам. Зарем да прашувам на форумот за цвеќарство или автомобилизам?
Инаку знам на што се однесува. Ама во мое верме не постоеше термин геј, хомосексуалец, па ни ЛГБТ. Едноставно постоеше педер.
...Дали знаеш дека Google постои ако стварно не знаеш што значи кратенката? Вакви општи информации не се прашуваат на форуми.

...Дали знаеш дека Google постои ако стварно не знаеш што значи кратенката? Вакви општи информации не се прашуваат на форуми.
Да, знам дека постои Google. Ама во моите години малку потешко се снаоѓам. Веќе зажалив што го поставив прашањето. Наместо да добијам одговор од неколку збора, вие ми насоливте памет со цели реферати.

Да, знам дека постои Google. Ама во моите години малку потешко се снаоѓам. Веќе зажалив што го поставив прашањето. Наместо да добијам одговор од неколку збора, вие ми насоливте памет со цели реферати.
Ke si reci covek celo vreme vo umot pederi ti se motat pa kao od opsta kultura mora da znaes se za pederite i kako si miluvaat da si se narekuvaat i klasificiraat. Ne bil peder bil dvocevka, bozem to menva nesto. Reci zgresen za bilo koj od niv i nema da zgresis. Ili onaka kako sto od sekogas sme gi oslovuvale Pederi i Lezbejki i kraj na muabetot, ke sfatat.

Веќе напишав дека зажалив што го поставив прашањето...

Браво за отецот,издржано и прецизно!

Браво за отецот,издржано и прецизно!
Абре аман луѓе уште ли ќе го гледаме овој изрод БОКИ 13!!!??? Па овој треба да се фрли во Вардар или во Зоолошката во Скопје на некои 3 месечни тигарчиња (ама цела недела да не се ич јадени), нека си направат една убава гозба!!!

Абре аман луѓе уште ли ќе го гледаме овој изрод БОКИ 13!!!??? Па овој треба да се фрли во Вардар или во Зоолошката во Скопје на некои 3 месечни тигарчиња (ама цела недела да не се ич јадени), нека си направат една убава гозба!!!
Фрлен е тој на правото место ,што се секираш?:)

Фрлен е тој на правото место ,што се секираш?:)
Го притворија и што понатаму?

Ќе си лежи, ама ќе си лежи на парите.

Има пари да си плати кауција, ,мито и корупција и завршена работа!!!

можеби не[DOUBLEPOST=1563114548][/DOUBLEPOST]
Машала, те погоди у живец?
Ја раскажа твојата лична приказна и те потресе?
Не се возбудувај толку, така е кај нив у село. Он не знае за друга перспектива.
Не тоа не е моја приказна но никој нема право да се меша во туѓите животи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom