Хит на денот

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
You think you know, but you’re horribly blind
You think you know how this story’s defined
You think you know that your heart has gone cold inside
Fine
:love:

Што ми направи песнава.. Ми ги отвори сите чакри, ми ги измеша сите чувства, ми ги раздразни сетилата за перцепција.. Сакам да пишувам во моментов, на што било и за што и да било. Чувство како градите да ми пропаднале во некоја дупка на некој нов универзум. Универзумот на музиката и книгата, исполнет со ноти и букви. Бои кои никогаш не сум ги пресрертнал во животот. Го осеќам мирисот и ја слушам духовноста. Ми доаѓа да излетам од телово, некаде. Веќе не сум ни дел од телото, патувам некаде, а не ни знам на каде. Не ми е ни битно, убаво ми е. Исполнет сум со љубов за музиката, со гласот на девојката. Ги споив можното и невозможното, го сфатив несфатливото. Достигнав еквилибриум, финален стадиум на ум. Се осеќам надмоќен, како да стојам на врвот на Вавилон. Гледам од нова, друга, различна, поинаква перспектива. Го осеќам духот на нештата, ја гледам енергијата како плови околу мене. Зраци, зрачење на умствен капацитет, како да се исполнува мозокот со еликсир на знаењето. Ги споив совеста со свеста, јас сум ЕДНО !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom