Nemorosus
Маршал Изет Фазлиновић
Кога права скици за графити го слушам ова:
Lupe Fiasco ја почнува својата кариера во 2000. Има 27години сега и очекувам многу од него.:smir:
Добра фацка е овој, го имаше и на Need for Speed : Most Wanted, во траките.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога права скици за графити го слушам ова:
Lupe Fiasco ја почнува својата кариера во 2000. Има 27години сега и очекувам многу од него.:smir:

dobro be luge, koga slusav tech n9ne kaj bevte be?
чути си ај...не дека нешто иам против тебе..туку ти на постот мој глупаво цитираше:smir:A што има врска..?или ти..ваууууу каков чооовек..кога слупај тој...ми се свиѓаат траките...човекот е ѕвер,несмеам да ставам?или според тебе тех најн не е во моода сеа..кога бил во мода сите го слушавте..сеа во мода се бед копи пример и ај сеа сите нив..чути си ај...не дека нешто иам против тебе..туку ти на постот мој глупаво цитираше:smir:
Ти брат глупо разбираш, КАЈ БЕВТЕ КО СЛУШАВ ТЕК НАЈН со цел да речам, ко зборував пред 2 години кој е тој, сите сереја, тури му пепел него, слушај го ова, а сега мн. ме нервира има 100 души шо ми кажува и ми се пра паметни ... леле сине го знајш ти тек најн .... ти можи брат одмна го слушаш, ама ме фајча нервоза колку касниме ние, 2 години требаше да помина за да свата мн. мина КОЈ Е ТЕК НАЈН и колку добар МС е, а пред 2 години јадеја гомна за него
DAMN RIGHT!!!eminem > all
best rapper ever :smir:
:pos2:Mother, are you there? I love you. I never meant to hit you over the head with that shovel.

нема рамен другари....според мене...не знам зашо...али од ЕМИНЕМ поШИТ рапер немало и НЕМА да се роди... и не туку ми кењајте за тек да не ве скинам...тек мене ми е идол..моам за татко да го зеам...или он мене за син,...како сака он. хахахахаха... него сеа на биг скуб на 15 месецов искача новиот монстеррифик...а K.O.D на Tech N9ne искача октомври...мама ке ебава