acermk
лавот во сенка
Искрено кај нас на рап ивент кој имал повеќе од 100 луѓе сум бил кога настапувале некои од појакиве и попознати екипи...а не дека нема квалитет и кај некои понепознати...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека биди така. Јас лично каде што сум присуствувал било така како што кажувам. Еден тон артисти и неколку од нас фановите.Ако во публика има само артисти што настапуваат на евентот најверојатно се срање.
Битот тиња е, во право си, по тиња и неможел да биде! Текстот е добар, многу подобро би звучел на друг бит, по тврд!DNK se bolje od ova...
ne glumi neso be Bizzy e vo top 5 MCinja vo Makedonijava koj DNK gi baras dete edno? slusni go tekstot i posle komentirajDNK se bolje od ova...
ne glumi neso be Bizzy e vo top 5 MCinja vo Makedonijava koj DNK gi baras dete edno? slusni go tekstot i posle komentiraj
Дечково ист Сиги во гласот. А гледам и истиот стил го фура.
Оди на сигурно и проверено!Дечково ист Сиги во гласот. А гледам и истиот стил го фура.
Тука си многу во право. Ме адднуват на FaceBook ми викаат правиш рап? Јас им пишувам секој што слуша треба и да прави?Помалце артисти, повеќе фанови. Само така ќе ја оправиме работата, иначе ќе си останиме само да плачиме. Секој ден по еден нов артист излегва и тоа првата песна му е со спот.