N
NeMiRnA
Гостин
Па и несакам баш да бидам запознаена,плитка работа...според мене не е уметност и не ме тепајте веднаш јас така мислам и точка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ангелу.
Сериозно размислувам дали да ти овозможам тепање време и флодирање на друго место. Бар на некое време.
Знам дека ќе ми помогнеш во одлуката![]()
Зашто, трујаш со постовиве. Бараш тема, да ја укакаш.зашто ?
Зашто, трујаш со постовиве. Бараш тема, да ја укакаш.
Ако грешам, ќе се извинам.
тачно дека треба да имаш мозок .. али за да разбереш рап треба да си екстремно глуп .. епа тоа ти е![]()
шо има лошо ако кажам мое мислење ?
или забрането е тоа ?
Пошто ти го РАЗБИРАШ РАПОТ како нешто што не чини, автоматски си, те цитирам: "ЕКСТРЕМНО ГЛУП"
Леле што кажа .. боже мили !
Ја нигде не реков дека го разбирам рапот како било што !!! Треба да си премногу глуп за да можеш да го разбереш како нешто што чини или whatever ... јебига .. ја рапот неможам никако да го разберам .. шо да праам шо не сум глуп :evil1:
edit: реков дека ке пробам да извадам една прекрасна лирика од аго .. па тогаш да напраиме НЗС и да видиме што како ..
Абе слушете си секаков рап само не мак. рап. .. ептен сакс.. .како шо реков 80% од мак рап е булшит а кај странскиот само 20% е булшит.... ја гледате разликата ?
А ја мислам дека Ален никогаш нема да освои шампионска титула. Пошто со никот свој си му малер невиден.
Он топик: Во проценти од светскиот рап ти си слушнал 0.20 % а од домашниот сосема логично, си слушнал некаде 80% (ако активно слушаш рап) и сега, објасни ми ти мене, со најпроста математика, како можеш да судиш чив рап чини а чив не, и тоа во проценти?!
И немој да збори лошо за Македонски производ. Тоа е исто како да кажеш дека си глупав сам по себе. Смешен си.