Не дели на религиозност, за болеста најди лек. Дели на човек или нечовек во овој проклет век...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е овакв рап фалеше, само напред дечковци
има само една грешка на крај на спотпечатна
Избриши го видеово пошо мене ми е најлошо од овие досега шо излегоа...
Солиден албум со јако интро и добри битови. 1-2 песни би ги преслушал повеќе од еднаш.Инаку што мислите за Рапаноја?
Никој ништо нема искоментирано за новиот албум на една од најреномираните рап групи у МК.
Ја мислам дека само Џака испука јако, Блажеј јак лирички али сепак мислам дека може многу боље.
Инаку што мислите за Рапаноја?
Никој ништо нема искоментирано за новиот албум на една од најреномираните рап групи у МК.
Ново, заедно со надежта на Кочанскиот рап
Сериозен си? 1 година е излезен албумот. Уште 2-3 копии има останато во пола Југотон.Нова трака од албумот Рапаноја
П.С. Дечки што бидна со Чаирскиот албум што требаше да е со Тони и Кемп, излезе или се одовлечи нешто?
Појма немам да ти кажам право. Ич не пратам кога излагаат, нов фб профил напраив и ги немав сите лајкнато па неможев да пратам кога што како има промоција. А и во колекција последен албум ми е Кутија... Што пара е само кажи?Сериозен си? 1 година е излезен албумот. Уште 2-3 копии има останато во пола Југотон.