Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова доста ми го имаат препорачано. Следно ваљда ќе ми биде (ако го имаат на српски преведено).....Гејмен (Американските богови), ...
.
Ова доста ми го имаат препорачано. Следно ваљда ќе ми биде (ако го имаат на српски преведено).
Зарем критериум за „подобро“ е колку ликовите се „пристапни“ и колку ти или другите можат да ги симпатизираат и да се поврзат со тие ликови??Мене карактерите кај Аберкромби ми се попристапни од овие на Мартин. И општо боље. Всушност на Мартин сите карактери освен мооооожеби Тирион и Ремзи ми се многу дистантни.
Не знам како луѓе се поврзуваат со нив.
Kои се соодветни критериуми за квалитет на едно дело?Зарем критериум за „подобро“ е колку ликовите се „пристапни“ и колку ти или другите можат да ги симпатизираат и да се поврзат со тие ликови??
Според тој критериум и љубителите на турски/шпански/вметни_тука_шунд серии можат со право да изјават дека таквите серии се „најбоље“ - пошто ликовите таму се многу „пристаптни“ и консументите одлично се „поврзуваат“ со нив!
Само да не бидам разбран погрешно, не велам дека Аберкромби пишува шунд. Само дека пристапноста на ликовите, и леснотијата за нивно симпатизирање не се соодветен критериум за квалитетот на делото.
Зарем критериум за „подобро“ е колку ликовите се „пристапни“ и колку ти или другите можат да ги симпатизираат и да се поврзат со тие ликови??
Според тој критериум и љубителите на турски/шпански/вметни_тука_шунд серии можат со право да изјават дека таквите серии се „најбоље“ - пошто ликовите таму се многу „пристаптни“ и консументите одлично се „поврзуваат“ со нив!
Само да не бидам разбран погрешно, не велам дека Аберкромби пишува шунд. Само дека пристапноста на ликовите, и леснотијата за нивно симпатизирање не се соодветен критериум за квалитетот на делото.
Kои се соодветни критериуми за квалитет на едно дело?