Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Порачав ќе ми стаса xbox one за некој ден со 2-3 игрги, па сакам да прашам каде може да купам игри за xbox one бидејќи не сум баш по дигиталот :D

Порачав ќе ми стаса xbox one за некој ден со 2-3 игрги, па сакам да прашам каде може да купам игри за xbox one бидејќи не сум баш по дигиталот :D
Game On (Akademska Kniga)
IDC
Југотон
Anhoch, можеби иако нема на online market-от
^ незнам како се цените тука
Zavvi
The Hut
^ овие спаѓаат на иста компанија, али можеби едно има поише од другото, провери.
Worldwide delivery имаат, и бесплатно е до тука. Солидни цени (y)

Некое време се малтретирам со тоа глупавото 1 месец бесплатно никако да го добијам ставив пеј пал акаунт пак неќе... кредитна картичка јок само дебитна не ја фаќа..

Некое време се малтретирам со тоа глупавото 1 месец бесплатно никако да го добијам ставив пеј пал акаунт пак неќе... кредитна картичка јок само дебитна не ја фаќа..
незнам точно што пробуваш да направиш, само XBLive account треба да напраиш, т.е. да го активираш како таков, а не само офлајн да играш со него :D ја не се сеќавам на ништо друго, искрено..

незнам точно што пробуваш да направиш, само XBLive account треба да напраиш, т.е. да го активираш како таков, а не само офлајн да играш со него :D ја не се сеќавам на ништо друго, искрено..
Готово го средив иначе зема 50 денари незнам зошто за да го активира ама ја активирав картичката на америка и фати.. без да ми наплати:)

Готово го средив иначе зема 50 денари незнам зошто за да го активира ама ја активирав картичката на америка и фати.. без да ми наплати:)
тоа е бесплатно, доаѓа со xbox-от и самата активација на акаунтот во лајв акаунт..незнам шо се дешавало кај тебе :D

Има ли некој од Велес што се разбира со xbox360 и оди по дома да среди приклучок на нет, акаунти, онлајн играње и такви ствари?
Нека ми пише пп.
Фала.

Има ли некој од Велес што се разбира со xbox360 и оди по дома да среди приклучок на нет, акаунти, онлајн играње и такви ствари?
Нека ми пише пп.
Фала.
Расчачкај ја странава,би требало да има се што ти треба.
http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/networking/first-time-connection-solution

Продавам xbox 360 не чипуван со 2 контролери и 10 игри у Скопје.

Здраво. Сакам да прашам дали можат да ме банираат ако играм пиратски игри онлине?!?!?!?

Здраво. Сакам да прашам дали доколку ме банираат ќе ме банираат да неможам да играм веќе онлајн или ќе ме банираат да неможам да играм никако

Здраво. Сакам да прашам дали доколку ме банираат ќе ме банираат да неможам да играм веќе онлајн или ќе ме банираат да неможам да играм никако

Банирањето важи само за играње на Интернет, се разбира, не можат да ти ја блокираат конзолата за играње без Интернет.

Инф за сите кои планираат да си купат xbox360.Да не купуваат од белиот модел бидејќи е со фабричка грешка,и се расипува за месец-два од како ќе го земете и потоа нема никакви шанси да се направи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom