Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Game On (Akademska Kniga)Порачав ќе ми стаса xbox one за некој ден со 2-3 игрги, па сакам да прашам каде може да купам игри за xbox one бидејќи не сум баш по дигиталот![]()
незнам точно што пробуваш да направиш, само XBLive account треба да напраиш, т.е. да го активираш како таков, а не само офлајн да играш со негоНекое време се малтретирам со тоа глупавото 1 месец бесплатно никако да го добијам ставив пеј пал акаунт пак неќе... кредитна картичка јок само дебитна не ја фаќа..
Готово го средив иначе зема 50 денари незнам зошто за да го активира ама ја активирав картичката на америка и фати.. без да ми наплатинезнам точно што пробуваш да направиш, само XBLive account треба да напраиш, т.е. да го активираш како таков, а не само офлајн да играш со негоја не се сеќавам на ништо друго, искрено..
тоа е бесплатно, доаѓа со xbox-от и самата активација на акаунтот во лајв акаунт..незнам шо се дешавало кај тебеГотово го средив иначе зема 50 денари незнам зошто за да го активира ама ја активирав картичката на америка и фати.. без да ми наплати![]()
Расчачкај ја странава,би требало да има се што ти треба.Има ли некој од Велес што се разбира со xbox360 и оди по дома да среди приклучок на нет, акаунти, онлајн играње и такви ствари?
Нека ми пише пп.
Фала.
ДaЗдраво. Сакам да прашам дали можат да ме банираат ако играм пиратски игри онлине?!?!?!?
Здраво. Сакам да прашам дали доколку ме банираат ќе ме банираат да неможам да играм веќе онлајн или ќе ме банираат да неможам да играм никако
Окееј фала тиБанирањето важи само за играње на Интернет, се разбира, не можат да ти ја блокираат конзолата за играње без Интернет.