Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
мотори игри ама да се игра со 2 играча, не онлине, имам мото гп 08 ама нема за со 2.

Хмм, мото игри незнам баш.. со автомобили има повеќе, добри се,
а иначе оваа мислам дека е прилично интересна, иако не е тоа што бараш.. :)
http://www.youtube.com/watch?v=OkIHBmDmWSM

Тој кај буњаковец што е , има ли некој бројче од телефон?

Да ми кажит некој дали на фифа 13 можам да играм онлине или да се поврзам на еа гејмс без да имам member ship поени шо се пошо ми барат конекција на еа за да напрам било шо и за упдејт на транфери и све за,оргин игра и како мозам да го акт онај кодон со е за фифа 13 онлајн пас.

Да ми кажит некој дали на фифа 13 можам да играм онлине или да се поврзам на еа гејмс без да имам member ship поени шо се пошо ми барат конекција на еа за да напрам било шо и за упдејт на транфери и све за,оргин игра и како мозам да го акт онај кодон со е за фифа 13 онлајн пас.

Не може.

Не знам точно како работи тоа за Фифа, ама за било што да правиш онлајн, прво треба да имаш Xbox Live Gold Membership, па после друго, што и да ти бара таму..

Дали коже на чипуван xbox360 да играм оргинални игри мп без да ми ја банираат конзулата?

Дали коже на чипуван xbox360 да играм оргинални игри мп без да ми ја банираат конзулата?

Во мое време најдобро беше да си имаш направено посебен профил за онлајн на кој ќе играш само оригинали. Сега незнам дали е по строго.

И порано го пребарував ова прашање, и сега проверував, исто - измешани одговори.
Ама можеш доколку следиш неколку „водичи“.. незнам што точно беше,
ко игрите да ти бидат снимени на ЦД со посебна брзина,
на незнам какви ЦД-иња со посебен, дали сериски број или што беше не ми текнува,
нон стоп да апдејтуваш да го чипуваш со најнов апдејт xbox-от итн..
ама и да направиш се тоа, пак ќе има ризик, секогаш ќе има ризик, зошто ако соберат доволно докази од мајкрософт дека ти е чипуван xbox-от,
ќе ти ја банираат конзолата.
Затоа ја не се замарам и си го чувам оригинал :D

Nekoj sto prodava originali ili sto znae nekoj sto prodava i po koja cena ?

Имаш неколку огласи на пазар3, и (мислам) на реклама5, само гледај кај пишува Xbox360, зошто има доста што продаваат за оригиналниот Xbox :)
ама има и некои што се глупости, ко напишале оригинали, која сакаш игра, најнови итн, по 100-200 денари, тоа не е добар знак. :D
Иначе ја би ти препорачала за преку интернет:
http://www.zavvi.com/home.deptИмам нарачано од тука, лоцирани се во UK, и мислам дека ги праќаат ко дали до Словенија, па од Словенија до тука, или така нешто, не е битно,
важно бесплатна достава е, :D а уште подобро е што имаат многу добри попусти, сезонски итн.
Еден другар си ја зеде
TC: Ghost Recon 4: Future Soldier за 9 евра, а моментално е 19.
Исто имаат и Mega Monday Sales, секој понеделник до најмногу 80% попуст на одбрани продукти, а секоја недела даваат sneak peek за кои продукти, и колку пари ќе бидат.
Не ти треба Pay Pal или такви работи, само Visa, или Master за интернет користење.

Nekoj poiskusen da kaze :D sea gta 5 mozam da ja instaliram na 16 giga usb da kupam deka ke mora da se instalira ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom